18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Αυτό είναι το LG G4 (μέσα σε… θήκη)

    Θα θυμάστε πόσα διαφορετικά renders και πόσες διαρροές είχαμε δει για τα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge το προηγούμενο διάστημα. Τώρα, ωστόσο, καθώς πλησιάζει η ώρα ανακοίνωσης του LG G4, της ναυαρχίδας των έτερων Κορεατών (που μάλλον θα γνωρίσουμε στις 28 Απριλίου), οι διαρροές που έχουμε αφορούν αυτό το μοντέλο.

    Πριν λίγες ώρες, κυκλοφόρησαν renders που δείχνουν το LG G4 μέσα σε θήκες της εταιρείας Verus και κάποιες από αυτές βλέπουμε στο παρόν θέμα.

    LG G4 case renders 02

    Έχουμε, λοιπόν, ένα “κόψιμο” για την εμπρόσθια κάμερα της συσκευής, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε αρκετά και φυσικά… μεγαλύτερα. Βλέπουμε το στρογγυλό δακτυλίδι γύρω από την κεντρική κάμερα καθώς και ανοίγματα για το τα volume και power keys, όπως επίσης και τα dual-tone LED flash και laser auto-focus system. Το σημαντικότερο είναι ότι η συσκευή εμφανίζεται κάπως κυρτή, ένα στοιχείο που έχει τη σημασία του και μας φέρνει στο μυαλό τις Flex προτάσεις της LG.

    LG G4 case renders 03

    Οι έως τώρα διαρροές θέλουν το LG G4 να διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης QHD (2560×1440 pixels), επεξεργαστή Snapdragon 808, 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο και κάμερες 16 και 8MPixels.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles