21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    H κυκλοφορία του LG G4 μετατίθεται τον Απρίλιο… Η αιτία; To Galaxy S6!

    Ως γνωστόν, η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει ένα smartphone στην αγορά (ειδικότερα εάν αυτό αποτελεί ένα high-end προϊόν), μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του. Οι κολοσσοί των νέων τεχνολογιών γνωρίζουν πολύ καλά ότι σε περίπτωση που η κυκλοφορία μίας high-profile συσκευής συμπέσει με μία ανταγωνιστική συσκευή, τότε δεν αποκλείεται να τιναχτεί στον αέρα το marketing πλάνο και οι πωλήσεις να πάνε… στον πάτο. Για αυτό και οι υπεύθυνοι της LG είναι έξτρα προσεκτικοί για το πότε θα ρίξουν στην αγορά τη νέα ναυαρχίδα τους LG G4.

    LG-G3-bottom-logo

    Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς και insiders μέσα από την ίδια την LG, το high-end LG G4 είναι πιθανότερο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στον Απρίλιο. Για αυτό το λόγο η LG δεν θα προβεί στην επίσημη ανακοίνωση του LG G4 στη διάρκεια του MWC 2015 στις αρχές Μαρτίου, αλλά θα παρουσιάσει επισήμως τη νέα ναυαρχίδα της σε ένα μεμονωμένο event μέσα στον Απρίλιο. Οι υπεύθυνοι της LG θεωρούν ότι θα ήταν επικίνδυνο να κυκλοφορήσει η δική τους ναυαρχίδα το ίδιο χρονικό διάστημα με τo Samsung Galaxy S6, καθώς κατ’ αυτόν τον τρόπο ενδέχεται να χάσει αρκετή από τη λάμψη του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι υπεύθυνοι της LG, η απόφαση να μην ανακοινωθεί το LG G4 στο πλαίσιο του MWC 2015, θα βοηθήσει την κατασκευάστρια εταιρεία ώστε να τελειοποιήσει ακόμη περισσότερο τη συσκευή της, στην οποία όλοι γνωρίζουμε ότι στηρίζει πάρα πολλά.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles