21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Κατώτερες των προσδοκιών οι πωλήσεις του LG G4 στην Κορέα!

    Το LG G4 είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα smartphones που κυκλοφορούν αυτή τα στιγμή στην αγορά, καθώς η LG κατάφερε να συνδυάσει μοναδικές επιδόσεις και εξαιρετική αισθητική σε μία ναυαρχίδα που δεν της λείπει τίποτα (μπορείτε να διαβάσετε την άποψη μας γι’ αυτό κάνοντας click εδώ). Αν και τα περισσότερα reviews να ήταν θετικά, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να αποτυπώνεται και στις πωλήσεις της ναυαρχίδας της LG.

    LG G4

    Σύμφωνα με ένα report που είδε το φως της δημοσιότητας, το LG G4 δεν φαίνεται να έχει την απήχηση στο καταναλωτικό κοινό που θα περίμεναν οι υπεύθυνοι της κορεατικής εταιρείας. Έτσι λοιπόν όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν και παράγοντες της αγοράς, η LG κατάφερε να πουλήσει περίπου 240.000 μονάδες στην Κορέα μέχρι τα τέλη Ιουνίου, κάτι που μεταφράζεται σε 3.500 με 3.800 μονάδες την ημέρα. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι άσχημο δεδομένου ότι τo high-end smartphone της LG εμφανίστηκε στην κορεατική αγορά στα τέλη Απριλίου. To δυσάρεστο για την LG είναι ότι τα νούμερα δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με τις πωλήσεις των Galaxy S6 και S6 Edge όπου για ένα αντίστοιχο χρονικό διάστημα είχαν πωληθεί περίπου 1.3 εκατομμύρια μονάδες. Η LG έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη αναφορικά με τις πωλήσεις του LG G4, καθώς φιλοδοξεί μέχρι το τέλος του 2015 να έχει πωλήσει κοντά στις 12 εκατομμύρια μονάδες. Ωστόσο, έτσι όπως πάνε τα πράγματα μάλλον οι υπεύθυνοι της εταιρείας-κολοσσού της mobile τεχνολογίας θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις προβλέψεις τους…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles