21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    LG G6: Φήμες το θέλουν να εξοπλίζεται με αφαιρούμενη μπαταρία

    Η LG Electronics φαίνεται ότι εργάζεται πυρετωδώς πάνω στο διάδοχο του LG G5 smartphone, την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας η οποία λέγεται πως θα εξοπλίζεται με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα έναν σαρωτή ίριδας και σύστημα πληρωμών. Η εταιρεία καλείται να καινοτομήσει στην αγορά με το νέο μοντέλο, να προσφέρει κάτι διαφορετικό προκειμένου να μπορέσει να καλύψει ένα μέρος των απωλειών, της τάξεως των 67 εκατομμυρίων δολαρίων, εξαιτίας της κακής πορείας που είχε το LG G5.

    aferoumeni-mpataria

    Πρόσφατα, η LG είχε παρουσιάσει κατά τη διάρκεια του Korea Electronics Show, ένα νέο τύπο module που θα μπορούσε να ενσωματωθεί στο εσωτερικό του LG G6 και θα μπορούσε να λειτουργήσει ως κάμερα αλλά και ως σαρωτής ίριδας. Και μια τέτοια εξέλιξη φαντάζει απολύτως λογική, καθώς ο κύριος αντίπαλος, η Samsung, εντατικά κινείται προς την κατεύθυνση της υιοθέτησης σαρωτών ίριδας στις συσκευές της.

    Πληροφορίες που προέρχονται από πηγές προσκείμενες στη βιομηχανία, υποστηρίζουν πως η LG θα υιοθετήσει την αφαιρούμενη μπαταρία στη νέα συσκευή για λόγους ασφαλείας. Το Galaxy Note 7, μετά τη διπλή ανάκληση και τελικώς τη διακοπή των πωλήσεων εξαιτίας των τυχαίων αναφλέξεων, ερχόταν με μη αφαιρούμενη μπαταρία.

    Από τη μεριά της η LG αρνήθηκε να σχολιάσει πάνω στο ζήτημα των πιθανών τεχνικών χαρακτηριστικών του νέου μοντέλου. Σε αντίθεση με άλλα τμήματα, εκείνο των φορητών συσκευών κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ απωλειών, οι οποίες αποδίδονται στο LG G5. Πρόκειται για μια κατάσταση η οποία θα πρέπει να ανατραπεί την επόμενη χρονιά και οι ελπίδες εναποτίθενται στο G6 smartphome.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles