21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η LG παρουσιάζει 4 νέα smartphones στη μικρή και μεσαία κατηγορία!

    Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν από το MWC 2015 και όπως μπορείτε να φανταστείτε οι κυκλοφορίες νέων συσκευών αρχίζουν να λαμβάνουν το χαρακτήρα… χιονοστιβάδας. Η LG σήμερα ανακοίνωσε 4 νέα low-range και mid-range smartphones, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε 3G και 4G LTE εκδόσεις και που είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψουν τις βασικές ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.  lg_magna_spirit_leon_joy

    Ξεκινώντας με το “μικρό” low spec LG Joy, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα smartphone με οθόνη 4 ιντσών (ανάλυση 480×800 pixels), όπου στην καρδιά του θα βρίσκεται είτε ένας dual-core επεξεργαστής είτε ένας τετραπύρηνος με συχνότητα ρολογιού στα 1.2GHz. Επιπλέον, ανάλογα με την περιοχή που θα κυκλοφορήσει το Joy θα έρχεται με αποθηκευτικό χώρο στα 8GB ή στα 4GB, ενώ από τη νέα low-range συσκευή της LG δεν θα απουσιάζει η κάμερα με ποιότητα στα 5ΜP, αλλά και μία basic selfie cam. Όσον αφορά, την χωρητικότητα της συσκευής η μπαταρία της θα παρέχει 1900mAh. H δεύτερη συσκευή είναι το LG Leon, το οποίο θα στηρίζεται σε display 4.5 ιντσών με ανάλυση 480×854 pixels και το πιθανότερο είναι να το δούμε με μία quad-core CPU με συχνότητα ρολογιού στα 1.3GHz. To Leon θα προσφέρει 8GB native storage και κύριο αισθητήρα κάμερας στα 8MP (ή 5MP αναλόγως με την περιοχή που θα κυκλοφορήσει). Επιπλέον, τα Power και Volume buttons του θα βρίσκονται στο πίσω μέρος του, ακολουθώντας έτσι τη σχεδιαστική φιλοσοφία του LG G3. Ανώτερα specs από τα Joy και Leon, αναμένεται να προσφέρει το LG Spirit, ένα πραγματικό mid-ranger που θα χαρίζει: οθόνη 4.7 ιντσών με ανάλυση 720×1280, quad-core CPU, 8GB αποθηκευτικού χώρου, κύριο αισθητήρα κάμερας στα 8MP και selfie cam στα 5MP. Όσον αφορά τη χωρητικότητα που θα προσφέρει η μπαταρία του LG Spirit, αυτή θα ανέρχεται στα 2100mAh.

    lg_magna_spirit_leon_joy_front_1

    Το τέταρτο της παρέας είναι το LG Magna, το οποίο θα έχει τα ίδια ακριβώς tech specs με το spirit μόνο που η μπαταρία του θα διαθέτει χωρητικότητα στα 2540mAh. Περισσότερα για τις νέες αυτές συσκευές της LG πρόκειται να μάθουμε στο επερχόμενο MWC, όπου δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε να τις πιάσουμε στα χέρια μας για μία πρώτη παρουσίαση!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles