21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H «αποκάλυψη» του νέου LG Nexus 5X

    Το Android Police γνωρίζει τα πάντα για τα νέα Nexus και δε σταματά να διαρρέει φωτό και πληροφορίες γι’ αυτά. Μετά το Huawei Nexus 6P, έρχεται η ώρα και για την έτερη πρόταση που θα μας συστήσει το Android 6.0 Marshmallow. Το LG Nexus 5X αποκαλύπτεται σε πεντακάθαρα press renders που δεν αφήνουν κανέα περιθώριο απορίας μας για το πώς θα είναι η πρόταση που θα αντικαταστήσει το δημοφιλέστατο Nexus 5 στην αγορά.

    LG Nexus 5X

    Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα ζευγάρι εμπρόσθιων ηχείων, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωπάτων στο πίσω μέρος της συσκευής, laser auto-focus σύστημα για την κεντρική κάμερα όπως επίσης και dual-LED flash. Όσο για την κατασκευή του LG Nexus 5X, φαίνεται πως είναι από πολυκαρβονικό υλικό, σε αντίθεση με τη μεταλλική όψη που φαίνεται ότι έχει το Huawei Nexus 6P. Επιπλέον, σε δεύτερη φωτό βλέπουμε πως θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο και ανοικτό πράσινο χρώμα.

    LG Nexus 5X - 02

    Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, το LG Nexus 5X θα διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080p, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, 2GB RAM, 16GB αποθηκευικού χώρου, κάμερες 12.3 και 5MP, USB Type-C και μπαταρία 2.700mAh. Φυσικά, θα ενσωματώνει το Android 6.0 Marshmallow.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles