24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    LG Optimus L-Style (L3, L5 & L7): Τριπλό “χτύπημα” από την Κορέα

    Μπορεί να απέχουμε μερικές μέρες ακόμη από το MWC 2012 της Βαρκελώνης, κι όμως οι εταιρείες βιάζονται να μας “συστήσουν” τα νέα τους μοντέλα. “Βροχή” ανακοινώσεων έχουμε από χθες και, αυτή τη φορά, ήρθε η σειρά της LG, η οποία, μετά το VU, “χτυπάει” και πάλι με τρεις (παρακαλώ!) νέες προτάσεις.


    Τα LG Optimus L3, L5 και L7 (με τη σειρά που τα βλέπετε στην παραπάνω εικόνα) εντυπωσιάζουν με το design τους, στο οποίο η κορεατική εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση. Όπως σημειώνει, μάλιστα, ο Dr Jong-seok Park, President & CEO της LG Mobile Communications, “το design είναι σταθερά ο δεύτερος πιο σημαντικός παράγοντας επιλογής ενός κινητού τηλεφώνου”. Τα νέα “L-Style” μοντέλα ενσωματώνουν την τεχνολογία “Floating Mass” της LG, η οποία ενισχύει περαιτέρω τη λεπτή σχεδίαση τους. Πρόκειται για την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε και στο LG Prada 3.0. Και τα τρία διαθέτουν λεπτό, τετράγωνο, μεταλλικό σχεδιασμό και πίσω πάνελ, που, στην αφή, δίνει την αίσθηση του “δέρματος”.


    Τα L7 και L5 διαθέτουν οθόνες 4.3 και 4 ιντσών αντίστοιχα και θα υποστηρίζουν το Android Ice Cream Sandwich, ενώ θα κυκλοφορήσουν το πρώτο εξάμηνο του χρόνου. Το L3 θα υποστηρίζει το Android 2.3 και θα διαθέτει οθόνη 3.2 ιντσών, ενώ θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το Μάρτιο.

    Περισσότερα (και) γι’ αυτά τα μοντέλα θα μάθουμε στη Βαρκελώνη

    Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου της LG

    Πηγή: The Verge

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles