23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    LG V30: Εμφανίζεται σε Ευρωπαίο retailer με κόστος 870 ευρώ

    Η συσκευή που ξεχώρισε στην IFA 2017, ήταν αναμφίβολα το εντυπωσιακό LG V30, μία ναυαρχίδα για την κορεατική εταιρεία.

    LG V30

    Σήμερα, μαθαίνουμε και κάποιες λεπτομέρειες για το κόστος του, καθώς ένα e-shop της Ρουμανίας “ανέβασε” το V30 στον κατάλογό του. Η τιμή του; Σχεδόν 4.000 LEI που αντιστοιχούν σε €870. Μιλάμε για το “απλό” V30 με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου και όχι για το V30+ με τα 128GB, το οποίο θα είναι ακριβότερο.

    LG V30: Επίσημη η νέα ναυαρχίδα με bezel-less design, dual camera, Snapdragon 835 και OLED οθόνη

    Η ίδια σελίδα επιτρέπει την προπαραγγελία της συσκευής, χωρίς να αναφέρει ακριβή ημερομηνία διάθεσής, αλλά σημειώνει πως αυτό θα συμβεί εντός του Σεπτεμβρίου.

    lg v30 kataxwrisi

    Να τονίσουμε πως οι πληροφορίες μας αναφέρουν την μη έλευση της συσκευής στην Ελλάδα επίσημα, μέσω της LG, όμως το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά καθώς το ενδιαφέρον των χρηστών είναι μεγάλο.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles