17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Liam Neeson: “Οι Αμερικανοί δεν αφήνουν τα παιδιά τους να πάνε στην Ευρώπη λόγω του Taken”

    Σίγουρα ο Liam Neeson δεν φανταζόταν πως όταν θα έλεγε το παραπάνω, λίγες μέρες μετά θα επακολουθούσαν οι πιο μαύρες στιγμές στην σύγχρονη ιστορία της Γαλλίας και το όλο θέμα “ταξίδι/Ευρώπη” θα έπαιρνε μία εντελώς πιο δραματική τροπή. Όπως και να ‘χει αυτό που κατέθεσε εκείνος έχει να κάνει με την δική του εμπειρία με το Taken, που όπως φαίνεται έχει τρομοκρατήσει λίγο τους Αμερικανούς γονείς. Τι πρέπει λοιπόν να κάνουν τα παιδιά για να περάσουν τον Ατλαντικό και να επισκεφτούν την Ευρώπη; Να αποτρέψουν με κάθε τρόπο να δουν οι γονείς τους το Taken.

    taken3

    Όπως αποκάλυψε ο Neeson στην εκπομπή του Graham Norton, μία καθηγήτρια στο Τέξας θέλησε να διοργανώσει ένα ταξίδι στην Ευρώπη για να δουν οι σπουδαστές τα αξιοθέατα της. Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι γονείς είχαν δει το Taken, συγκεκριμένα το Taken 2, και αυτό είχε αποτέλεσμα να απορρίψουν την ιδέα οι 40 από τους 60 κηδεμόνες.
    Το Taken franchise -το Taken 3 θα βάλει, επιτέλους, ένα τέλος στο θέμα- για όσους γνωρίζουν βρίσκει την κόρη του Neeson να απαγάγεται συνέχεια από διάφορους ύποπτους στα ευρωπαϊκά της ταξίδια και όπως φαίνεται έχει προκαλέσει μία μεγάλη αναστάτωση στις αμερικανικές οικογένειες που δεν βλέπουν με καθόλου καλό μάτι τα υπερατλαντικά ταξίδια για τα τέκνα τους. Οι οποίοι φυσικά μετά τα τραγικά γεγονότα στη Γαλλία θα είναι εντελώς ανένδοτοι επί του θέματος… Δείτε το συγκεκριμένο σημείο που ο Neeson αφηγείται την εμπειρία του περίπου στο 30:00.

    https://www.youtube.com/watch?v=1S8X-llyz6M

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles