13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Lies of P: 30 λεπτά gameplay πλάνα από την πιο τρομακτική εκδοχή του Pinocchio

    Φέτος, είναι η χρονιά του Pinocchio χωρίς αμφιβολία, αφού η ξύλινη μαριονέτα που εύχεται να γίνει αληθινό αγόρι, βρίσκεται πλέον παντού. Αρχικά, έχουμε την live-action ταινία της Disney, η οποία πρόσφατα ανέβηκε στο Disney Plus και την animated παραγωγή του Guillermo del Toro που θα δούμε το Δεκέμβριο στο Netflix.

    Δεν τελειώσαμε όμως με τον Pinocchio εδώ, αφού η εν λόγω ιστορία έχει ακόμα πολλά να δώσει! Κάποια στιγμή μέσα στο 2023, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το game Lies of P, που παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή της δημοφιλούς μαριονέτας με αρκετό… αίμα και αναμένεται να φτάσει σε PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X.

    Το παιχνίδι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του, αφού ομολογουμένως φτάνει αρκετά μακριά σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει. Η Neowiz και η Round8 Studio έδωσαν μάλιστα στα φώτα της δημοσιότητας νέα gameplay πλάνα, διάρκειας 30 λεπτών, από το Lies of P. Ο παίκτης ενσαρκώνει μία διαφορετική εκδοχή του Πινόκιο και βασικός του στόχος είναι να βρει το Τζεπέτο.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Project Red & Project Jade… και το Assassin’s Creed ταξιδεύει στην φεουδαλική Ιαπωνία και στην Κίνα!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles