13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    «Locked Down»: Αυτό είναι το trailer της πρώτης ταινίας για τον… κορωνοϊό

    Πόσες αλλαγές έφεραν τα lockdown στις ερωτικές μας σχέσεις; Ήρθε η ώρα να ταυτιστούμε στην νέα ταινία του HBO, «Locked Down», όπου ο Covid-19 φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή ενός ζευγαριού. Η Anne Hathaway (Λίντα) και ο Chiwetel Ejiofor (Πάξτον) πρωταγωνιστούν ως ένα ζευγάρι που αποφασίζει να χωρίσει λίγο πριν το Ηνωμένο Βασίλειο μπει σε καθολικό lockdown. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν τα σχέδιά τους και να περάσουν αναγκαστικά μαζί τον εγκλεισμό. Εκμεταλλευόμενοι τις νέες συγκυρίες, επιχειρούν να κάνουν ληστεία στα Harrods του Λονδίνου.

    Παρακάτω θα βρείτε το τρέιλερ της πολλά υποσχόμενης ρομαντικής κομεντί «Locked Down», με την ιδιαίτερη και πολύ επίκαιρη πλοκή. Μάλιστα, πίσω από την παραγωγή της ταινίας βρίσκεται ο Doug Liman, που έχει δημιουργήσει το ‘Mrs & Mr Smith’ καθώς και πολλές άλλες αγαπημένες ταινίες.

    «Locked Down»: Δείτε το τρέιλερ της νέας ρομαντικής ταινίας για τον κορωνοϊό και την καραντίνα

    Η ταινία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ταινία -με αρχικό τίτλο «Lockdown»- και περιγράφεται ως «μια ρομαντική κωμωδία με φόντο το πανδημικό κλείδωμα». Θα είναι διαθέσιμη για streaming στο HBΟ από τις 14 Ιανουαρίου 2021.

    Στο τρέιλερ εμφανίζεται το ζευγάρι που προσπαθεί να συνυπάρξει στο σπίτι, πριν την… πραγματοποίηση μιας ληστείας στα Harrods, όπου εργάζεται η Λίντα, και η οποία τους φέρνει πιο κοντά.

    Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2020. Στο «Locked Down» θα δούμε επίσης τους: Μπεν Στίλερ, Στίβεν Μέρτσαντ, Λούσι Μπόιντον, Μίντι Κάλινγκ και πολλοί άλλοι.

    «Η ανάγκη της δημιουργίας, κάνοντας κάτι τόσο συνεργατικό και τολμηρό μας έκανε όλους μας πολύ συγκεντρωμένους και ανοιχτούς – και περίεργα ελεύθερους. Αν και οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας, αυτό με έκανε να έχω μία τάση προς τη χαρά και να ρισκάρω με την υποκριτική μου», δήλωσε η Χάθαγουεϊ στο People.

    «Ήταν τρομακτικό να βγάζω τη μάσκα μου κάθε μέρα, και γι’ αυτό εκτίμησα το πόσο αφοσιωμένοι ήταν οι εργαζόμενοι του συνεργείου που δεν έβγαζαν τις μάσκες τους ακόμη κι όταν είχαμε γύρισμα σε ζεστούς χώρους και κουβαλούσαν τις κάμερες και τον βαρύ εξοπλισμό φωτισμού», πρόσθεσε.

    Δείτε ακόμη: Contagion… νούμερο 2! Ο Steven Soderbergh επιβεβαιώνει ότι δουλεύει πάνω στην ανάπτυξη ενός sequel!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles