24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Lockwood & Co.: Η νέα σειρά του Netflix που συνδυάζει Ghostbusters και Harry Potter

    Το Netflix, τις τελευταίες ώρες, αποκάλυψε το official trailer της επερχόμενης σειράς Lockwood & Co., ενός νέου supernatural project από το δημιουργό ταινιών Joe Cornish (σκηνοθέτη των Attack the Block καιThe Kid Who Would Be King).

    Πρόκειται για μια σειρά που βασίζεται στα ομώνυμα βιβλία και περιλαμβάνει μια ομάδα νεαρών κυνηγών φαντασμάτων που ονομάζεται Lockwood & Co. Η βάση τους βρίσκεται στο Λονδίνο και η δράση τους είναι ανεξάρτητη από οποιαδήποτε επιτήρηση ενηλίκων. Η μικροσκοπική startup διευθύνεται από δύο έφηβα αγόρια και ένα χαρισματικό κορίτσι και είναι έτοιμη να ξεδιπλώσει ένα μυστήριο που αναμένεται να αλλάξει την ιστορία.

    Στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν οι Ruby Stokes ως Lucy Carlyle, Cameron Chapman ως Anthony Lockwood, Ali Hadji-Heshmati ως George Karim. Συμμετέχουν επίσης οι Ivanno Jeremiah, Jack Bandeira, Morven Christie, Rhianna Dorris και Paddy Holland. Το νέο πρόγραμμα συνδυάζει στοιχεία Ghostbusters και Harry Potter, όμως η εμπλοκή του Joe Cornish χαρίζει κάτι ιδιαίτερο αι ενδιαφέρον στη σειρά.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Το Lockwood & Co. θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Ιανουαρίου 2023.

    Διαβάστε επίσης: HBO Max: Ακριβότερη η συνδρομή πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του The Last Of Us (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles