19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Logitech επεκτείνει τη γκάμα της στα αξεσουάρ ταμπλέτας, δημιουργώντας τα πρώτα της μοντέλα για συσκευές της Samsung

    1- main image - KBFolio_S310_CarbonBlk_BTY3

    Με τις ελαφριές και κομψές θήκες Logitech Ultrathin Keyboard Folio και Logitech Folio Protective Case για το Samsung Galaxy Tab 3 μπορείτε να εργάζεστε όπως εσείς θέλετε

    Νέα μοντέλα προστίθενται στην κορυφαία γκάμα αξεσουάρ για ταμπλέτες της αγοράς! Συγκεκριμένα η Logitech παρουσίασε σήμερα τα πρώτα της προϊόντα για την ταμπλέτα Samsung Galaxy Tab 3. Η νέα σειρά περιλαμβάνει τη θήκη-πληκτρολόγιο Logitech Ultrathin Keyboard Folio για το Samsung Galaxy Tab3 10.1 και τρεις θήκες, τις Logitech Folio Protective Case για τα Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 και 7.0. Όλες είναι κατασκευασμένες από υδρο-απωθητικά υλικά, προστατεύουν και τις δύο όψεις της ταμπλέτας, ενώ παραμένουν ιδιαίτερα λεπτές και ελαφριές. Ακόμη, η Logitech Ultrathin Keyboard Folio, περιλαμβάνει και ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, για άνετη πληκτρολόγηση όπου κι αν βρισκόμαστε.

    «Σε αυτές τις νέες θήκες εφαρμόσαμε την μεγάλη εμπειρία της Logitech στη δημιουργία κομψών αξεσουάρ προστασίας για ταμπλέτες ώστε να προσφέρουμε για πρώτη φορά κάτι αντίστοιχο στους χρήστες Samsung Galaxy Tab 3» σχολίασε ο Mike Culver, αντιπρόεδρος της Logitech και γενικός διευθυντής του τομέα mobility της εταιρίας. «Ο στόχος μας για κάθε αξεσουάρ ταμπλέτας είναι να είναι τέλειο, ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την χρηστική εμπειρία. Και οι νέες θήκες μας το πετυχαίνουν, από τη χρήση ειδικών υδρο-απωθητικών υλικών μέχρι την άνετη διάταξη πλήκτρων».

    Custom_format_Folio_S310_CarbonBlk_FOB low

    Η θήκη Logitech Ultrathin Keyboard για το Samsung Galaxy Tab 3 10.1 διαθέτει ένα πληκτρολόγιο Bluetooth, με διάταξη ίδια με εκείνη ενός τυπικού πληκτρολογίου, ώστε να διασφαλίζεται μια γρήγορη, απρόσκοπτη και άνετη πληκτρολόγηση. Το σύστημα SecureLock συγκρατεί σταθερά τις γωνίες του Galaxy Tab στο πλαίσιο, με ειδικά κλιπς (χαμηλού βάρους και προφίλ), ενώ ισχυροί μαγνήτες κλείνουν με ασφάλεια τη θήκη όταν δεν χρησιμοποιούμε την ταμπλέτα. Το σύστημα συγκράτησης λειτουργεί παράλληλα με την στήριξη της συσκευής σε δύο θέσεις: όρθια, με το πληκτρολόγιο ανοιχτό, σε ιδανική γωνία για πληκτρολόγηση και οριζόντια με το πληκτρολόγιο κρυμμένο, για εύκολη πλοήγηση.

    Για όποιον αναζητά μια θήκη καθημερινής προστασίας της ταμπλέτας χωρίς να έχει ανάγκη από πληκτρολόγιο, τότε η Logitech Folio για Samsung Galaxy Tab 3 (10.1, 8.0, 7.0) είναι η ιδανική. Καλύπτει και τις δύο όψεις της ταμπλέτας, είναι από υδρο-απωθητικά υλικά και προστατεύει τη συσκευή από χτυπήματα, γρατζουνιές και… ατυχήματα με νερά, χωρίς όμως να προσθέτει βάρος και όγκο. Και αυτές οι θήκες διαθέτουν το σύστημα συγκράτησης SecureLock, ενώ στηρίζουν την ταμπλέτα σε οποιαδήποτε θέση από την οριζόντια μέχρι την κάθετη.

     

    Τιμές και διαθεσιμότητα

    Η θήκη Logitech Ultrathin Keyboard για το Samsung Galaxy Tab 3 10.1 αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε ΗΠΑ, Ευρώπη και επιλεγμένες χώρες της Ασίας από τον Οκτώβριο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €99,99. Οι θήκες Logitech Protective Case για τα Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 και 7.0 θα είναι διαθέσιμες αντίστοιχα, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €49,99. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com και το αντίστοιχο blog.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles