21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    H Logitech κερδίζει επτά βραβεία προϊoντικού σχεδιασμού iF 2014

    Επτά βραβεία προϊοντικού σχεδιασμού iF απονεμήθηκαν φέτος στην Logitech, για κορυφαία σχεδίαση στις κατηγορίες υπολογιστών και ήχου/βίντεο. Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά βράβευσης της εταιρείας από την iF, ενώ είναι και η πρώτη που η εταιρία τιμάται για 7 προϊόντα της.

    Custom_format_G602_CTG low

    «Τα βραβεία iF τιμούν τα κορυφαία επιτεύγματα στο σχεδιασμό, οπότε στη Logitech είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που φέτος μας απονεμήθηκαν συνολικά 7, ένα ακόμη ρεκόρ για εμάς» σχολίασε ο Bracken Darrell, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Logitech. «Αυτά τα βραβεία επικυρώνουν και τη δέσμευση όλης της ομάδας μας, από την έρευνα και τη σχεδίαση μέχρι την τελική εμπειρία του πελάτη, στο να σχεδιάζουμε προϊόντα που να δημιουργούν μια συναισθηματική σχέση με τον άνθρωπο-χρήστη τους».

    Στην επιλογή των νικητών η επιτροπή αξιολόγησης των βραβείων iF έχει ως κριτήρια –ανάμεσα σε άλλα- την ποιότητα της σχεδίασης, το φινίρισμα, την επιλογή των υλικών, το επίπεδο της καινοτομίας, τη λειτουργικότητα, την εργονομία, αλλά και τα στοιχεία που ανταποκρίνονται στις παγκόσμιες τάσεις του design.

    K810_FOB_EU low

    Τα βραβευμένα προϊόντα της Logitech είναι τα εξής:

    • UE BOOM
    • ΘήκηπληκτρολόγιοLogitech FabricSkin Folio
    • Ποντίκι Gaming Logitech G602 Wireless
    • Ποντίκι Logitech Ultrathin Touch
    • Ασύρματο Επαναφορτιζόμενο Touchpad Logitech T650
    • Πληκτρολόγιο Logitech Bluetooth Illuminated K810
    • Ηχεία Logitech Bluetooth Z600

     

    Όλες οι βραβευμένες συσκευές θα παρουσιαστούν στην έκθεση iF στο Αμβούργο. Επίσης θα προβάλλονται και διαδυκτιακά στο site της iF, www.ifdesign.de.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles