18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Logitech παρουσιάζει τρία νέα μοντέλα Multimedia ηχείων για τον οικιακό μας χώρο

    logitech all new speakers

    Τρία νέα μοντέλα multimedia ηχείων παρουσίασε σήμερα η Logitech. Αυτά είναι τα Logitech  z200 Multimedia, τα Logitech  z150 Multimedia και τo Logitech  z50 Multimedia. Με μια γεροδεμένη και μοντέρνα σχεδίαση τα νέα ηχεία προσφέρουν κρυστάλλινο και δυνατό ήχο για το χώρο μας, ενώ κάθε μοντέλο έχει τα δικά του, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

    «Αυτά τα νέα ηχεία μας είναι ιδανικά για ανθρώπους που αναζητούν ένα ποιοτικό στερεοφωνικό ήχο για τον οικιακό τους χώρο» εξήγησε ο κ. Μιχάλης Δρακάτος, Cluster Manager της Logitech Hellas. «Τα ηχεία είναι μοντέρνα στη σχεδίασή τους και έρχονται σε μια ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάξουν σε κάθε σπίτι, ενώ συνδυάζουν μια εξελιγμένη απόδοση για να απολαύσει ο καθένας τα αγαπημένα του ακούσματα».

    Custom_format_Z200_WHT_TOP low

    Τα Logitech z200 Multimedia βγαίνουν σε λευκό και μαύρο χρώμα και με ισχύ 10 watts προσφέρουν ένα πλούσιο ήχο με βαθύ μπάσο. Κάθε ηχείο έχει δύο μεγάφωνα 2,5 ιντσών για μια ισορροπημένη ακουστική εμπειρία και απόδοση που εύκολα «γεμίζει» ένα τυπικό δωμάτιο. Οι δύο είσοδοι σήματος (για βύσμα 3,5 χιλιοστών), επιτρέπουν την αναπαραγωγή ήχου από πολλές συσκευές, όπως π.χ. μια ταμπλέτα ή ένα smartphone. Επίσης, η έξοδος ακουστικών μάς δίνει τη δυνατότητα για πιο προσωπικές ακροάσεις. Η ρύθμιση της έντασης είναι πολύ εύκολη χάρη στον ενσωματωμένο οδηγό έντασης/ανοίγματος της συσκευής, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος των ηχείων. Ακόμη, στο πλάι υπάρχει μια ροδέλα ρύθμισης του μπάσου σύμφωνα με το προσωπικό μας γούστο.

    Custom_format_Z150_BLK_FOB low

    Τα Logitech  z150 Multimedia, με ισχύ 6 watts αποδίδουν έναν ιδιαίτερα δυνατό ήχο μέσα στο σπίτι. Η ρύθμιση είναι απλή και πρακτική με το ενσωματωμένο χειριστήριο έντασης/ανοίγματος στην συμπαγή πρόσοψή τους. Επίσης υπάρχει μια πρακτική έξοδος ακουστικών, αλλά και μια έξτρα είσοδος (3,5 χιλιοστών) για ταυτόχρονη σύνδεση με συσκευές, από ένα laptop μέχρι ένα smartphone. Τα Logitech  z150 Multimedia θα είναι επίσης διαθέσιμα σε λευκό και μαύρο χρώμα, οπότε μπορούμε να διαλέξουμε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα με τον οικιακό μας χώρο.

    Z50_Family_72_dpi

    Τέλος, το Logitech z50 Multimedia προσφέρει ιδιαίτερα δυνατό ήχο από μια συμπαγή και όμορφη σχεδίαση. Το μικρό του μέγεθος ξεγελά καθώς με 10 watts μέγιστη ισχύ αποδίδει πολύ πιο δυνατά από ότι περιμένουμε. Διαθέτει ένα μεγάφωνο 2,25 ιντσών και μια είσοδο ήχου 3,5 χιλιοστών για σύνδεση με διάφορες συσκευές. Το ηχείο θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, ροζ, γκρι και μπλε, οπότε και εδώ έχουμε τη δυνατότητα επιλογής εκείνου που αντιπροσωπεύει το δικό μας γούστο, ή ταιριάζει καλύτερα με το χώρο μας.

    Όλα τα νέα ηχεία διαθέτουν εξωτερικό τροφοδοτικό, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για μπαταρίες και αποφορτίσεις.

    Τιμές και διαθεσιμότητα.

    Τα ηχεία Logitech z200 Multimedia, Logitech z150 Multimedia και Logitech z50 Multimedia αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα of €29,99, €19,99 και €19,99 αντίστοιχα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles