22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η Logitech αναβαθμίζει το πρώτο παγκοσμίως σε πωλήσεις κάλυμμα με πληκτρολόγιο για το iPad

    [Δ.Τ.] Η Logitech ανακοίνωσε την ανανέωση στη γκάμα των προϊόντων της για tablet, με το νέο  Logitech  Ultrathin για iPad  Air, iPad  mini και iPad  mini με οθόνη Retina. Το νέο μοντέλο αναβαθμίζει την ευελιξία και τον σχεδιασμό του βραβευμένου προκατόχου του, με ακόμη λεπτότερο και ελαφρύτερο πλαίσιο, αλλά και νέα βάση στήριξης σε πολλαπλές γωνίες για ακόμη καλύτερη ρύθμιση της γωνίας θέασης.

    Custom_format_Folio_S310_CarbonBlk_FOB low

    Το νέο ευέλικτο Ultrathin έχει μια σχισμή στο πάνω μέρος η οποία συνδέεται με ασφάλεια στο iPad μέσω ενός μαγνητικού κλιπ, οπότε μπορούμε να ρυθμίσουμε την ταμπλέτα στην ιδανική γωνία για ακόμη πιο άνετη πληκτρολόγηση. Όσο για το πληκτρολόγιο συνδέεται μέσω Bluetooth  με τη συσκευή, έχει μια άνετη διάταξη πλήκτρων και είναι βελτιστοποιημένο –με πλήκτρα συντομεύσεων για το λειτουργικό  iOS  – ώστε να προσφέρει μια οικεία, απρόσκοπτη και άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης.

    Βέβαια το Logitech Ultrathin με τη βελτιωμένη σχεδίασή του είναι ακόμη πιο ελαφρύ και λεπτό από πριν, φθάνοντας μόλις τα 6,4 χιλιοστά σε πάχος, ενώ το βάρος του είναι περίπου στα δύο τρίτα του iPad. Το κάλυμμα εφαρμόζει τέλεια και ταιριάζει αισθητικά στο iPad, ενώ η σύνδεσή τους είναι ιδιαίτερα σταθερή με ένα ισχυρό μαγνητικό κλιπ. Η συνολική εικόνα με το Ultrathin, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και με φινίρισμα που ταιριάζει με το iPad, κάνει σχεδόν αδύνατο να διακρίνει κανείς τις δύο συσκευές μεταξύ τους!

    Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το Logitech Ultrathin είναι €99,99 για το iPad Air και €79,99 για τα iPad mini και iPad mini με οθόνη Retina. Το νέο μοντέλο αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από τον Ιούνιο στο Logitech.com και στα καταστήματα Apple Store. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εταιρικό site www.logitech.com και το αντίστοιχο blog.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles