19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    O Lucas Till των X-Men είναι ο νέος MacGyver!

    Lucas Till είναι ο εκλεκτός που θα φορέσει τα παπούτσια του Richard Dean Anderson στη νεότερη εκδοχή του MacGyver που ετοιμάζει το CBS. H διάσημη σειρά των ’80s είναι έτοιμη να ανανεωθεί με έναν καινούργιο πρωταγωνιστή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Havok των X-Men. Ο Till θα ερμηνεύσει τον περίφημο “fixer” Angus MacGyver σε ένα project που το κανάλι πιστεύει πάρα πολύ, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός πως αυτός που κινεί τα νήματα δεν είναι άλλος από τον James Wan του Furious 7!

    macgyver-lucas-till-cast

    Μπορεί να μην είναι αυτός που θα σκηνοθετήσει τελικά τον πιλότο αφού το πρόγραμμά του είναι πολύ βαρύ -αυτό τελικά θα το κάνει ο David Von Ancken- ωστόσο το όλο story το είχε από νωρίς στο μυαλό του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά θέλει να παρουσιάσει έναν νεαρό MacGyver που θα βρεθεί στην Βοστώνη σπουδάζοντας σ’ ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια, έναν πανέξυπνο και ευφυή τύπο που σιγά σιγά θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα από μία κατασκευή που θα φτιάξει και η οποία θα περάσει σε λάθος χέρια. Ο 20 και κάτι MacGyver θα προσπαθήσει λοιπόν να καθαρίσει το όνομά του και παράλληλα να τα βάλει με όσους έχουν άσχημους σκοπούς γι’ αυτόν τον πλανήτη. “Φανταστείτε το Eneme of the State εάν ο Will Smith είχε το μυαλό του MacGyver” θα πει ο Wan.
    Το άλλο που έγινε γνωστό είναι πως το CBS έχει βάλει μπροστά και την ταινία MacGyver, ένα project που δεν συνδέεται με τη σειρά και που θα πρέπει να κάνουμε πολύ υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί.
    To σενάριο του show το γράφει ο Paul Downs Colaizzo, ενώ να αναφέρουμε πως ο Till θα επιστρέψει στο X-Men franchise στο επερχόμενο blockbuster του καλοκαιριού, Apocalypse.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles