21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο “Luke Skywalker” (ή κατά κόσμον Mark Hamill) πρωταγωνιστεί στο Star Citizen!

    Το Star Citizen είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο μεγαλόπνοα gaming projects, καθώς ο Chris Roberts (γνωστός δημιουργός από τα θρυλικά Wing Commander) φιλοδοξεί να μεταδώσει στους gamers μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία που όμοια της να μην έχουν δει στο παρελθόν. Στο space simulation Star Citizen αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν ορισμένοι εκ των πιο γνωστών ηθοποιών του Hollywood και μεταξύ αυτών θα είναι ο κινηματογραφικός Luke Skywalker ή κατά κόσμον Mark Hamill!

    star-citizen-drake-cutlass

    Αν και δεν γνωρίζουμε το παραμικρό για τον ρόλο του Luke Skywalker στη νέα ταινία Star Wars (εκτός του γεγονότος ότι ο Mark Hamill θα επαναλάβει τον ρόλο που τον καθιέρωσε στις συνειδήσεις του κινηματογραφικού κοινού), ωστόσο μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από τον γνωστό ηθοποιό στο Star Citizen! Ο Mark Hamill στο διαστημικό έπος του Chris Roberts υποδύεται τον Old Man, έναν «μπαρουτοκαπνισμένο» πιλότο της διαστημικής φρεγάτας Stanton, ο οποίος θεωρείται από τους πιο σκληρούς αλλά δίκαιους εκπαιδευτές των μελλοντικών πιλότων. Ο Mark Hamill στο Star Citizen θα είναι μία «πατρική φιγούρα», με το ρόλο του να έχει αρκετές ομοιότητες με τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Gary Oldman. Αυτή φυσικά δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο αγαπημένος Luke Skywalker θα κάνει την εμφάνιση του σε ένα video game, καθώς οι παλαιότεροι θα τον θυμούνται από το θρυλικό Wing Commander. Το single player κομμάτι του Star Citizen, ονόματι Squadron 42, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 και είναι εμφανές ότι τα production values του είναι… τεράστια και στα videos που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από τον θρυλικό Luke…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles