16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Λύνεται (;) το “μυστήριο” της φορτηγίδας που ετοιμάζει η Google

    Η “μυστηριώδης” φορτηγίδα της Google που βρίσκεται αραγμένη κοντά στο San Francisco έχει εγείρει προβληματισμούς τις τελευταίες μέρες σχετικά με το τι μπορεί να “κρύβει”. Κάποιοι μίλησαν για ένα πλωτό data center, ενώ οι πλέον πρόσφατες αναφορές ήθελαν να ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα κατάστημα για τα Google Glass.

    Νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, που προέρχονται από το CBS, αναφέρουν ότι η Google ετοιμάζει σε αυτή “πολυτελείς χώρους” για τη διεξαγωγή events μόνο με προσκλήσεις, που θα αφορούν επιδείξεις των προϊόντων του εργαστηρίου Google X.

    Mystery Barge Construction Project Rumored To Google Project

    Επικαλούμενο πολλαπλές πηγές, το CBS εξηγεί ότι σχετικές εργασίες πραγματοποιούνται εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, αποτελώντας ένα ακόμη project που επιμελείται προσωπικά ο ίδιος ο Sergey Brin.

    Κάποιοι, μάλιστα, που έχουν ανέβει στο πλοίο, σημειώνουν ότι οι τρεις πρώτοι όροφοι διαθέτουν εκθαμβωτικούς εκθεσιακούς χώρους, ενώ, πάνω στο κατάστρωμα, υπάρχει μπαρ, αίθριο και άλλες πολυτελείς εγκαταστάσεις, κατάλληλες για… πάρτυ.

    Η ιδέα είναι η “luxury” αυτή φορτηγίδα να μπορεί να γυρίζει ανά τον κόσμο, επιδεικνύοντας τα special projects της αμερικανικής εταιρείας.

    Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο, από τις περιγραφές ωστόσο ήδη έχουμε ζηλέψει… πολύ. Αν και στην περίπτωση που το “τζίνι” ικανοποιούσε μόνο μία μας επιθυμία, θα προτιμούσαμε να μπούμε στο ίδιο το Google X εργαστήριο και όχι στο πλοίο αυτό, η αλήθεια…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles