21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    “Μαγικό” το ολοκαίνουριο gameplay video του Hogwarts Legacy

    Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είδαμε τις ταινίες Harry Potter στο σινεμά, όμως το μαγικό σύμπαν της J. K. Rowling κατάφερε να γίνει κλασικό. Αρκετοί είναι οι gamers που ανυπομονούν να παίξουν το επερχόμενο open-world RPG του franchise, το Hogwarts Legacy. Πλέον μπορούμε να πάρουμε μια πιο ισχυρή δόση από το νέο video game της Avalanche Software, αφού κυκλοφόρησαν από τη Sony και την Warner Bros. Games ολοκαίνουργια gameplay πλάνα.

    Σύμφωνα με τις γνωστές πληροφορίες, το Hogwarts Legacy αποτελεί ένα prequel του Harry Potter franchise, που χρονικά τοποθετείται στο 19ο αιώνα. Για το λόγο αυτό μην περιμένεις τους δημοφιλείς χαρακτήρες των ταινιών.

    Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, ο gamer καλείται να ανακαλύψει αυτό που κρύβεται πίσω από μια αρχαία μαγεία, ενσαρκώνοντας το ρόλο ενός μαθητή του Hogwarts. Το σκηνικό είναι γνωστό, αφού αποτελείται από το Hogwarts, στο Hogsmeade και στο Forbidden Forest, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής οίκου. Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Χτύπησε κορυφή το Elden Ring! Πούλησε 12 εκατ. αντίτυπα από την ημέρα της κυκλοφορίας του

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles