19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Κάποιος πλήρωσε 42.000 δολάρια για μία ώρα (μέσω web cam) με την εν λόγω κυρία

    Ονομάζεται Maîtresse Madeline και αποτελεί μία “ιέρεια” του ερωτικού δεσίματος, των παιχνιδιών κυριαρχίας και υποταγής και λοιπών BDSM προτιμήσεων στο site Kink.com. Και απ’ ότι φαίνεται κάποιος πλήρωσε 42.000 δολάρια για μία ώρα “sex” μαζί της από τη web cam του υπολογιστή του.

    Maîtresse Madeline

    Το ποσό είναι πραγματικό και φανταζόμαστε (ή θέλουμε να πιστεύουμε) ότι έχει δοθεί από κάποιον εξωφρενικά πλούσιο, που θέλει απλά να ζήσει αυτή την “ξεχωριστή” εμπειρία (έστω και αν είναι παράλογα ακριβοπληρωμένη). Αυτός, μάλιστα, που θα πληρώσει τα 42.000 δολάρια για να απολαύσει την Maîtresse Madeline ήταν ο νικητής μίας σχετικής δημοπρασίας που έτρεξε για δύο εβδομάδες και είχε, σύμφωνα με τους υπευθύνους του Kink.com, μεγάλη συμμετοχή. Ήδη την τρίτη ημέρα το ποσό είχε φτάσει στα 10.000 δολάρια και τέσσερις από τους bidders συνέχισαν να “μονομαχούν” μέχρι την τελευταία στιγμή.

    Είναι πολλά τα λεφτά για τα “βίτσια” του πελάτη της Maîtresse Madeline θα λέγαμε εμείς, αν πάντως θέλετε να δείτε ποια είναι η εν λόγω κυρία, ρίξτε μία ματιά σε αυτό εδώ το (NSFW προφανώς) link ή έστω στο profile της στο twitter.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles