16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Managed Print Services από την MTN Business: Λύσεις διαχείρισης των εταιρικών εκτυπώσεων

    Print

    Μια σειρά νέων επιλογών που καλύπτουν  εκτυπωτικές ανάγκες μικρών, μεσαίων αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων ανακοίνωσε πρόσφατα η MTN Business. Συγκεκριμένα, με την νέα υπηρεσία Managed Print Services που προσφέρεται από την MTN σε συνεργασία με τις εταιρείες Demstar Business Solutions και την Canon, παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες της MTN Business να αξιοποιήσουν μια σειρά εξειδικευμένων  εταιρικών υπηρεσιών  διαχείρισης εκτυπώσεων με στόχο την μείωση του λειτουργικού κόστους  των εκτυπώσεων τους , τον έλεγχο συμπεριφοράς  των εκτυπώσεων, αλλά και την βελτίωση της  παραγωγικότητας  του κάθε οργανισμού .

    Ειδικότερα, η υπηρεσία Managed Print Services που προσφέρεται από την MTN Business σε τέσσερα πακέτα  μηνιαίας συνδρομής, περιλαμβάνει την τοποθέτηση καινούργιου πολυμηχάνηματος Canon, νέας τεχνολογίας με δυνατότητες εκτύπωσης, διαδικτυακής σάρωσης και υπηρεσίας φαξ. Συμπεριλαμβάνονται επίσης τα κόστη συντήρησης και αναπλήρωσης  μελανιού, η αρχική εγκατάσταση και εξυπηρέτηση υποστήριξης εντός 24 ωρών.

    Η όλη φιλοσοφία της νέας αυτής υπηρεσίας της MTN στηρίζεται σε μια βασική αρχή που συνίσταται στο ότι ο επιχειρησιακός πελάτης μπορεί να έχει άμεσο όφελος από την εφαρμογή της λύσης, μειώνοντας σημαντικά το κόστος του σε σύγκριση με το τι πληρώνει σήμερα χωρίς να επηρεαστεί η ρευστότητα της επιχείρησης του και χωρίς οποιανδήποτε αρχική επένδυση κεφαλαίου για μια λύση που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μέσω ενός εξειδικευμένου “preventive maintenance” που προσφέρει η υπηρεσία, η λειτουργία του εκτυπωτή ελέγχεται διαρκώς (εξ’ αποστάσεως) με αυτοματοποιημένο σύστημα, ενημερώνοντας  έτσι το τμήμα customer care της MTN Business για πιθανά τεχνικά θέματα ή για την επικείμενη εξάντληση μελανιών έτσι ώστε να ληφθεί η ανάλογη δράση άμεσα και χωρίς να απαιτείται η οποιαδήποτε επέμβαση από τον πελάτη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles