21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Marvel Studios: Νέος τίτλος για το Captain America 4

    Η Marvel Studios ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες ότι η επερχόμενη ταινία Captain America με πρωταγωνιστή τον Anthony Mackie αλλάζει τίτλο και στο εξής θα ονομάζεται «Brave New World». Η αλλαγή του τίτλου για το Captain America 4 ήρθε μαζί με μια behind-the-scenes φωτογραφία των Mackie και Harrison Ford.

    Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούλιο, το studio ανακοίνωσε ότι η ταινία θα έφερε τον τίτλο «New World Order» και θα κυκλοφορούσε στις 3 Μαΐου 2024. Το Brave New World έρχεται μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame και της σειράς του Disney+ The Falcon and the Winter Soldier. Ο Steve Rogers του Chris Evans έδωσε την ασπίδα του Captain America στον Sam Wilson του Mackie.

    Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Malcolm Spellman και Dalan Musson μαζί με τον Αμερικανονιγηριανό Julius Onah, ο οποίος έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Tim Blake Nelson, Liv Tyler, Shira Haas, Danny Ramirez και Carl Lumbly.

    Διαβάστε επίσης:

    Netflix: 8 νέες ταινίες για να δεις τον Ιούνιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles