13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Mate 40 Pro+ και Mate 40 RS, δείτε τα επίσημα tech specs τους!

    Εκτός από το Mate 40 και το Mate 40 Pro, για το οποίο μπορείτε να δείτε και το αποκλειστικό unboxing που σας ετοιμάσαμε, η Huawei μας αποκάλυψε δύο ακόμη μέλη της οικογένειας των Mate 40. Έτσι λοιπόν, εκτός από τις προαναφερθείσες συσκευές (οι οποίες θα κοστίζουν 899 και 1200 ευρώ αντίστοιχα), η κινεζική εταιρεία εστιάσε και σε δύο ακόμη πιο “ενισχυμένες” εκδόσεις της νεας της ναυαρχίδας, το 40 Pro+ και το 40 RS (Porsche Edition).

    Ουσιαστικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι ίδια μεταξύ των Mate 40 Pro και Pro+, πλην ορισμένων εξαιρέσων. Ο periscope φακός του Pro+ μπορεί να κάνει 10x οπτικό ζουμ με 8MP αισθητήρα, διάφραγμα f/4.4 και επιπλέον μια 12MP κάμερα παρέχει mid-range zoom (3x). Επίσης, είναι διαθέσιμο με κεραμική επίστρωση, σε λευκό και μαύρο χρώμα. Η RAM ανέρχεται στα 12GB (αντί 8GB) και ο αποθηκευτικός χώρος παραμένει στα 256GB. H τιμή του ανέρχεται στα €1.400 (έναντι €1.200 του απλού Pro).


    Όσο για το κορυφαίο Porsche Design Huawei Mate 40 RS, έχει διαφορές στην εμφάνισή του, χάρη στις “πινελιές” του γνωστού design brand. Επίσης θα το βρείτε σε Ceramic Black και Ceramic White αλλά εμφανισιακά είναι αρκετά ξεχωριστό, σε σχέση με το Pro+. Το camera module είναι οκταγωνικό και όχι κυκλικό ενώ έχουμε και την κλασική λωρίδα που διατρέχει κάθετα την πλάτη της συσκευής. Ο αποθηκευτικός του χώρος ανέρχεται στα 512GB ενώ η RAM στα 12GB, με την τιμή του να είναι για… λίγους, στα €2.300. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles