22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Matt Reeves: Προχωρά το sequel του Batman παρά το “χάος” στη DC

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο σκηνοθέτης Matt Reeves επιβεβαίωσε ότι το sequel του “The Batman” βρίσκεται υπό ανάπτυξη παρά το χάος που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στη DC. O γνωστός δημιουργός ταινιών διαβεβαίωσε τους fans επίσης ότι η δεύτερη ταινία θα έχει ως επίκεντρο του ενδιαφέροντος το Dark Knight του Robert Pattinson και όχι τις σκληρές μάχες με τους αντιπάλους του.

    Τη στιγμή που πολλές εκδοχές του Gotham City έχουν ήδη προβληθεί στους κινηματογράφους, ο Batman του Reeves αποτελεί μια μοναδική μεταφορά, αφού ρίχνει φως κυρίως στον εσωτερικό κόσμο του χαρακτήρα. Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας αφορά μια πνευματική διαμάχη μεταξύ των Batman και Riddler. Ο Matt Reeves δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δε μπορώ να σας ενημερώσω με πιο συγκεκριμένο τρόπο, πέραν από το να σας πω ότι εργαζόμαστε σκληρά στο σενάριό του. Ο Mattson Tomlin και εγώ είμαστε με τα μούτρα βουτηγμένοι σε αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό που πρόκειται να δείξουμε”.

    Σημειώνεται ότι η «άφιξη» στους κινηματογράφους της τελευταίας ταινίας The Batman στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς το κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο έσπευσε να υποστηρίξει το εγχείρημα του Matt Reeves. Το αποτέλεσμα ήταν η ταινία να ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 760 εκατ. δολάρια και να πάρει, όπως ήταν αναμενόμενο, «εισιτήριο» για το επόμενο κεφάλαιό της. Από τότε όμως που ο James Gunn και ο Peter Safran ανέλαβαν το «τιμόνι» των DC Studios, έχουμε δει αρκετές ανατροπές. Το sequel του Batman όμως δε φαίνεται να επηρεάζεται, καθώς υπεύθυνος για τη συνέχεια είναι ο Reeves.

    Διαβάστε επίσης: HBO Max: Ακριβότερη η συνδρομή πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του The Last Of Us (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles