16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Matthew McConaughey: “Μου λείπει ο Rust Cohle του True Detective”

    Έχει περάσει πολύς καιρός από το τέλος της περίφημης πρώτης σεζόν του True Detective ωστόσο ο κόσμος δεν έχει πάψει να συζητά για το show με κάθε ευκαιρία. Αυτό έκανε και ο host του The Rich Eisen Show που είχε καλεσμένο τον Matthew McConaughey, αυτός που είχε ερμηνεύσει το λιγότερο ιδιαίτερο θα έλεγε κανείς αστυνομικό Rust Cohleμ, ένας ρόλος που σημάδεψε άμεσα και ανεξίτηλα τη σειρά και η απουσία του ήταν αυτό που στην ουσία κόστισε στη δεύτερη αναλογικά πολύ μέτρια σεζόν. Η κουβέντα λοιπόν έφτασε αναπόφευκτα και στο True Detective κάποια στιγμή με τον host να ρωτά τον McConaughey εάν θα επέστρεφε ποτέ στη σειρά. Και εκείνος απάντησε πως είναι κάτι που το έχει ήδη συζητήσει με τον δημιουργό της Nic Pizzolatto και θα το έκανε μόνο αν είχε στα χέρια του το σωστό σενάριο. 

    true_detective_

    “Μου λείπει ο Rust Cohle. Μου λείπει να τον βλέπω τα βράδια της Κυριακής. Μου λείπει να βλέπω το True Detective. Ήμουν ένας πολύ χαρούμενος τύπος εκείνους τους έξι μήνες όταν γυρίζαμε τη σειρά” θα πει ο McConaughey.
    Κατά την διάρκεια της κουβέντας ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ξετρελάθηκε από την πρώτη στιγμή με το σενάριο και ζήτησε να κάνει εκείνος το ρόλο του Rust αφού αρχικά είχε χρωθεί στον Woody Harrelson! Επίσης μάθαμε πως την περίφημη σκηνή της ανάκρισης την είχαν τελειώσει μέσα σε μία ημέρα, με το γύρισμα να διαρκεί 18 ώρες. Ήταν όλοι εξαντλημένοι αλλά ο McConaughey τους έλεγε πως δεν θα φύγουν εάν δεν τελειώνουν πρώτα και τις 24 σελίδες του σεναρίου.
    Πρόσφατα κάποιες δηλώσεις δεν άφηναν και πολλές ελπίδες για την επιστροφή της σειράς, τώρα όμως με αυτά που αποκαλύπτει ο McConaughey ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει στο άμεσο μέλλον. Ειδικά εάν το buzz του κοινού παραμείνει το ίδιο δυνατό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles