15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Μαζικό DDoS attack στους servers του Overwatch 2

    To λανσάρισμα του Overwatch 2 συνοδεύτηκε από μερικά bugs και ένα μαζικό DDoS attack, το οποίο απέτρεψε του παίκτες από το να μπουν στο παιχνίδι και να απολαύσουν την εμπειρία. Οι fans ανέφεραν ότι κόλλησαν στο loading για ώρες και το ένα error διαδεχόταν το άλλο. Επίσης, βρέθηκαν στην… ουρά πίσω από εκατοντάδες ή σε κάποιες περιπτώσεις χιλιάδες παίκτες που επίσης προσπαθούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο παιχνίδι.

    Ο πρόεδρος της Blizzard Mike Ybarra ανέφερε σε σχετική ανάρτηση στο Twitter ότι το Overwatch 2 αντιμετωπίζει πρόβλημα στους servers και η ομάδα εργάζεται για να το αποκαταστήσει. Σε επόμενο tweet όμως, έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι ήρθε αντιμέτωπο με DDoS attack στους servers, γεγονός που ευθύνεται για τα προβλήματα σύνδεσης.

    Η Blizzard ανέπτυξε το νέο free-to-play shooter για τα Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One και Xbox Series X|S. Το game μείωσε τους παίκτες από 6 σε 5, ώστε η ομάδα να παίρνει μόνο ένα tank. Επίσης, έφτασε με νέους χάρτες, νέους ήρωες και ανανεωμένα χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα τοποθέτησης Ping σε τοποθεσία του εχθρού, προκειμένου να τον εντοπίζει η υπόλοιπη ομάδα.

    Οι servers του original Overwatch βγήκαν offline μετά την άφιξη του sequel, με αποτέλεσμα οι fans να μην έχουν άλλη επιλογή από το να περιμένουν πότε η Blizzard θα αποκαταστήσει το πρόβλημα.

    Διαβάστε επίσης:

    Dead Space Remake: Αρκετές αλλαγές αποκαλύπτει το νέο trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles