21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Με νέα συμφωνία “κλείδωσε” τον Tom Hanks η Apple TV

    Η ταινία CODA του Apple TV φέτος ήταν η μεγάλη νικήτρια των Όσκαρ. Η εταιρεία είναι πλέον σαφές ότι σκοπεύει να επενδύσει αρκετά στην ανάπτυξη του TV+, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε αποκλειστικές συνεργασίες. Αυτός είναι και ο λόγος που έσπευσε να “κλειδώσει” την εταιρεία παραγωγής του Tom Hanks με μια μακροχρόνια συμφωνία που περιλαμβάνει σειρές, ντοκιμαντέρ και projects χωρίς σενάριο.

    Εκτός αυτού, και ο ίδιος ο Hanks συμφωνήθηκε ότι θα πρωταγωνιστήσει σε ένα sequel του Greyhound, αφού η εν λόγω ταινία ήταν μια από τις δημοφιλέστερες στο πρόγραμμα του Apple TV+. Η ταινία ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει και στους κινηματογράφους, όμως η πανδημία ανέτρεψε τα σχέδια. Ανάλογη συνέχεια περιμένουμε και για το Finch, το post-apocalyptic film στο οποίο ο χαρακτήρας του Hanks συνοδεύεται από το σκύλο του και ένα βοηθό ρομπότ.

    Η Apple έχει εδραιώσει τη συνεργασία της με την Playtone, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον δημοφιλή ηθοποιό και τον παραγωγό Gary Goetzman πριν μερικά χρόνια. Το 2019 ανακοινώθηκε ότι οι 2 εταιρείες και η Amblin Television του Steven Spielberg εργάζονταν πάνω στο Masters of the Air, μια follow-up σειρά του Band of Brothers and The Pacific.

    Διαβάστε επίσης: Γεμάτο ανατροπές το νέο trailer του Stranger Things 4 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles