19.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Με Sylvester Stallone και γεμάτο νοσταλγία το νέο trailer του Guardians of the Galaxy 3

    Με την κυκλοφορία του Guardians of the Galaxy 3 να βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες μακριά, οι fans ανυπομονούν να ξεκινήσουν ένα τελευταίο ταξίδι με την αγαπημένη ομάδα ηρώων. Τη στιγμή που η προσμονή συνεχίζει να αυξάνεται, η Marvel Entertainment αποκάλυψε, μέσω Twitter, ένα ολοκαίνουργιο teaser για την ταινία, το οποίο αντικατοπτρίζει την κληρονομιά του franchise.

    Το νέο trailer περιλαμβάνει γνώριμο υλικό και λειτουργεί ως μια νοσταλγική επιστροφή στο μακρινό ταξίδι που έχουν πραγματοποιήσει οι ομώνυμοι χαρακτήρες από το 2014, τη στιγμή που το κοινό προετοιμάζεται να ξεκινήσει την τελευταία περιπέτεια μαζί με την ομάδα. Ωστόσο, το teaser προσφέρει μια σειρά νέων πλάνων γεμάτων δράση και την αποκάλυψη της επιστροφής του Sylvester Stallone ως Stakar Ogord και του Nathan Fillion Hijack.

    Το Guardians of the Galaxy 3 πρόκειται να αποτελέσει τον επικό επίλογο της τριλογίας, καθώς ο σκηνοθέτης James Gunn μεταβαίνει πλήρως στα DC Studios για να συνεχίσει να χτίζει εκεί το κινηματογραφικό του σύμπαν. Παράλληλα, η τελευταία ταινία του franchise θα προσφέρει επίσης στους θαυμαστές μια συναισθηματική αποστολή με τους αγαπημένους χαρακτήρες, την οποία θα δοθεί μεγάλη έμφαση στην ιστορία του Rocket Raccoon. Το αν η ταινία ανταποκρίνεται στη δυναμική διαφημιστική εκστρατεία που έχει ξεκινήσει, απομένει να το δούμε προς το παρόν, ειδικά μετά την ανάμεικτη υποδοχή από το κοινό των τελευταίων ταινιών των Marvel Studios. Ωστόσο, με τον Gunn στο τιμόνι για τελευταία φορά, οι θαυμαστές θα μπορούσαν να περιμένουν ένα άλλο συναισθηματικό roller coaster από τον αναγνωρισμένο σκηνοθέτη.

    Σημειώνεται ότι στο επερχόμενο sequel πρωταγωνιστούν οι Chris Pratt, Zoe Saldaña, Vin Diesel, Karen Gillan κ.α.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Jennifer Lopez: Μια μητέρα εν δράσει στο νέο θρίλερ του Netflix (trailer) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles