21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Δες εδώ: όλο το show για το λανσάρισμα του MEGA από το σπίτι του Kim Dotcom

    Ο «πολύς» Dotcom δεν θα μπορούσε παρά να κάνει έναν «πολύ» show στον περίβολο του σπιτιού του νωρίτερα την Κυριακή, για το λανσάρισμα του MEGA, της νέας υπηρεσίας διαμοιρασμού αρχείων και αποθήκευσης στο σύννεφο, ένα χρόνο ακριβώς, μετά το «κλείσιμο» του MegaUpload και της επιδρομής στα γραφεία της εταιρείας του στις ΗΠΑ, αλλά και στο σπίτι του στη Νέα Ζηλανδία.

    Ο Kim DotCom, γνωρίζαμε από πριν ότι είναι ένας κιτς και μεγαλομανής πολυεκατομμυριούχος του ίντερνετ. Έτσι, στο λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας του, δεν υπήρχε περίπτωση να δείξει κάτι διαφορετικό. Tribal χοροί, ελικόπτερα, μπόλικη τέκνο μουσική, 6 «γκόμενες» να τον συνοδεύουν στην είσοδό του ως άλλος «Δικτάτορας» και ένα διάγγελμα, για την εμπειρία του και για την ελευθερία του ίντερνετ.

    Εντάξει, το ξέρουμε πως όσο κι αν το προσπαθεί, δεν πρόκειται ποτέ να λανσαριστεί ως ο ακτιβιστής που θα υπερασπιστεί την ελευθερία του ίντερνετ, όσο κι αν το θέλει. Του αναγνωρίζουμε, όμως, την «μαγκιά» να τα βάζει με την παγκόσμια μουσική βιομηχανία, το παράλογο πολλών νομοθεσιών, να εξακολουθεί να είναι εμετικά κιτς και να εξακολουθεί να ξανασηκώνεται μετά από ένα ομολογουμένως δυνατό χτύπημα.

    Σε κάθε περίπτωση, απολαύστε μία συνέντευξη τύπου που δύσκολα θα ξαναδούμε στα τεχνολογικά πράγματα.





    Πηγή: Gizmodo

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles