18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Μεγάλος αριθμός αιτήσεων για τις 7 υποτροφίες της MTN σε προγράμματα σπουδών του CIIM

    CIIM-MBA NEW AD-1200X628

    Με πολύ θετικό τρόπο αντιμετωπίστηκε από αρκετούς ενδιαφερόμενους η πρόσκληση της MTN που αφορούσε την παραχώρηση επτά υποτροφιών σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Cyprus International Institute of Management (CIIM), συνολικής αξίας 82.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (έληξε στις 15 Ιουλίου 2016) διαπιστώθηκε ότι συγκεντρώθηκε ένας αρκετά μεγάλος αριθμός αιτήσεων για κάθε ένα από τα επτά προγράμματα σπουδών. Στην συνέχεια, και αφού ολοκληρωθεί πρώτα η αξιολόγηση όλων των αιτήσεων που υποβλήθηκαν, οι επιτυχόντες/ούσες θα κριθούν κατόπιν επιτυχημένης προσωπικής συνέντευξης που θα διεξαχθεί από την Επιτροπή Εισδοχής του CIIM, για να επιλεχθούν τελικά οι επτά νέοι/ες στους οποίους θα παραχωρηθούν οι επτά υποτροφίες.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα που διεκδικούν οι υποψήφιοι είναι διαπιστευμένα από τις τοπικές εκπαιδευτικές αρχές της Κύπρου, το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ) και το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ.

    O CEO της MTN, Philip Van Dalsen δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που για μία ακόμη φορά επενδύουμε στην γνώση και την εκπαίδευση, ενισχύοντας το κοινωνικό σύνολο. Η εξαιρετική μας συνεργασία με το διεθνούς κύρους CIIM- Cyprus International Institute of Management θα βοηθήσει επτά αξιόλογους νέους/ες να σπουδάσουν με πλήρη υποτροφία σε μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα. Η MTN αποδεικνύει συνεχώς την αφοσίωσή της στο κοινωνικό έργο με δράσεις που αφορούν στο κοινωνικό σύνολο και βελτιώνουν το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της Κύπρου».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles