12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε το ποιοτικό και προσιτό Nokia 3.1 smartphone της νέας εποχής της Nokia!

    Ο νέος μας super διαγωνισμός σάς κάνει δώρο το ποιοτικό και προσιτό Nokia 3.1 Android One smartphone της νέας εποχής της Nokia!

    Nokia-3-1

    Το Nokia 3.1 με τιμή €149 απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν μια ποιοτική συσκευή με λογικό κόστος. Διαθέτει IPS οθόνη 5,2″ με ανάλυση HD+ και 18:8 aspect ratio, ενώ το πάχος του βρίσκεται κάτω από τα 9 χιλιοστά. Η κατασκευή του είναι συνδυασμός γυαλιού στο εμπρός μέρος (Gorilla Glass), μετάλλου στο περίβλημα/frame και πλαστικού στο πίσω μέρος, το οποίο όμως έχει πολύ καλό, matte φινίρισμα και ποιοτική αίσθηση. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε ένα οκταπύρηνο MediaTek chipset (MT6750), μαζί με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Ο χώρος μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD έως 256GB επιπλέον και μάλιστα χωρίς να θυσιάσετε τη 2η SIM κάρτα, αφού βρίσκεται σε δικό της tray. Η συσκευή τρέχει Android 8.0 Oreo, ενώ υπάγεται στο Android One πρόγραμμα, έτσι ο χρήστης απολαμβάνει pure Android εμπειρία και γρήγορες αναβαθμίσεις software. Από πλευράς συνδεσιμότητας υποστηρίζει τα a/b/g/n Wi-Fi πρωτόκολλα, Bluetooth 4.2 με A2DP/LE, NFC, FM Radio και φυσικά διαθέτει τη microUSB θύρα με OTG. Στον τομέα των φωτογραφικών δυνατότητων, η κύρια κάμερα του Nokia 3.1 έχει έναν αισθητήρα 13MP με φακό f/2.0 και autofocus, ενώ μπορεί να κάνει λήψη 1080p video και έχει HDR. Όσο για τη selfie camera, έχει αισθητήρα 8MP με φακό f/2.0, HDR και μπορεί να κάνει λήψη 720p video. Τέλος, η συσκευή διαθέτει μπαταρία 2.990mAh και ένα ηχείο στο κάτω μέρος της.

    Δείτε εδώ τα hands-on reviews μας στα Nokia 3.1 και Nokia 7 Plus

    Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση και να διεκδικήσετε το Nokia 3.1, η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Αυτά που μπορείτε να κάνετε είναι:

    • Public share αυτού του post στο Facebook
    • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη σε αυτό το θέμα που διαβάζετε.

    Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 23.59.

    Καλή σας επιτυχία!
    Χορηγοί διαγωνισμού: diagonismos.grnethall.grSave&Winjaba.gr

    Related Articles

    837 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles