15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μεγαλύτερη κάλυψη και πιο γρήγορες ταχύτητες από την epic

    epic 66215-Visual-for-press-release-network_gr

    Σημαντική ποσοστιαία αύξηση σε επίπεδο κάλυψης και ταχυτήτων, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, παρουσιάζει δίκτυο της epic, ως αποτέλεσμα του επενδυτικού προγράμματος που υλοποιεί η εταιρεία (ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ), με σκοπό την ανάπτυξη και αναβάθμιση του δικτύου της.

    Πιο συγκεκριμένα, το ποσοστό κάλυψης του 4G αυξήθηκε μέσα σε ένα χρόνο κατά 4.50% φτάνοντας πλέον στο 97.55% του πληθυσμού ενώ η συνολική κάλυψη του mobile internet έχει φτάσει στο 99.97% σε ότι αφορά την πληθυσμιακή και στο 99% σε ότι αφορά τη γεωγραφική. Σημαντική είναι επίσης και η αύξηση των ταχυτήτων του mobile internet, καθώς η μέση ταχύτητα download ανέβηκε κατά 53.5% και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

    Στο μεταξύ, περισσότερες ορεινές περιοχές προστέθηκαν στο 4G δίκτυο της epic δίνοντας την δυνατότητα στους κατοίκους απομακρυσμένων χωριών να μπορούν  να απολαμβάνουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

    Η όλη επένδυση, αναβάθμισε παράλληλα και τις φωνητικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία με το ποσοστό επιτυχίας αδιάλειπτων συνομιλίων να ανέρχεται στο 99.8% και το ποσοστό επιτυχούς επίτευξης κλήσεων στο 99.77%. Ταυτόχρονα, η epic άρχισε να προσφέρει κλήσεις υψηλής ευκρίνειας μεταξύ των συνδρομητών της χάρη στην τεχνολογία HD Voice.

    Τέλος, κατά την ίδια περίοδο έγινε εγκατάσταση 200 χλμ. οπτικών ινών σε όλη την επικράτεια, φτάνοντας τα 1,300 χλμ. συνολικά και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της εταιρείας, ειδικά προς τις επιχειρήσεις.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles