18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    100.000 Meizu M1 πουλήθηκαν σε 60 δευτερόλεπτα!

    Οι αναφορές αυτές από την Κίνα αγγίζουν τα όρια του εξωπραγματικού, όταν όμως μιλάμε για μια χώρα με 1,4 δις κατοίκους που προτιμούν τα κινέζικα smartphones σε μεγάλο βαθμό, τότε δε φαντάζουν και τόσο απίθανα.

    Meizu-Blue-Charm-Note-header

    Η Meizu, λοιπόν, πούλησε 100.000 κομμάτια του νέου της Meizu M1 μέσα σε 1 λεπτό από την κυκλοφορία του! Online φυσικά, αυτό είναι μάλλον αυτονόητο. Το M1 πωλείται στην Κίνα έναντι περίπου 100 ευρώ και είναι ένα 4G “5άρι” με αρκετά ικανοποιητικά specs (720p ανάλυση, 1GB RAM, τετραπύρηνο 64-bit MediaTek chipset και 13άρα κάμερα), έτσι είναι λογικό να γίνεται χαμός για την απόκτησή του!

    Να υπενθυμίσουμε πως υπάρχουν επίσης τα Meizu M1 Note και M1 mini ώστε να καλύπτουν όλα τα μεγέθη που ενδιαφέρουν τους χρήστες. Το σίγουρο είναι πως η Meizu έχει απήχηση και αυτή επεκτείνεται ταχύτατα και εκτός Κίνας.

     

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles