18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Meizu MX4 Ubuntu Edition. Νέο teaser λίγο πριν την ανακοίνωση (MWC 2015)

    Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Meizu συνεργάζεται με την Canonical με σκοπό να κυκλοφορήσει σύντομα το MX4 σε μία έκδοση με το λειτουργικό Ubuntu Touch. Η παρουσίαση της συσκευής θα γίνει στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, με την κινεζική εταιρεία να έχει κυκλοφορήσει σχετικά teasers ενόψει της ανακοίνωσης.

    meizu-mx4-ubuntu

    Το τελευταίο είναι αυτό που βλέπετε παραπάνω και έχει το motto “A premium device for Ubuntu”. Finally”. Ήδη έχει κυκλοφορήσει το BQ Aquaris E 4.5 Ubuntu Edition, το MX4 ωστόσο παραμένει μία περισσότερο… high-end επιλογή για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το νέο λειτουργικό σε ένα “δυνατό” μοντέλο της αγοράς.

    Το Meizu MX4 Ubuntu Edition αναμένεται να διαθέτει τα ίδια specs με την “ομώνυμη” Android πρόταση της κινεζικής εταιρείας, δηλαδή οθόνη 5,36 ιντσών, octa-core επεξεργαστή (MediaTek MT6595) στα 2.2GHz, 2GB RAM, κάμερες 20.7 και 2MPixels, καθώς και μπαταρία 3.100mAh.

    Στην έκθεση της Βαρκελώνης, όπου θα βρίσκεται το team του digitallife.gr, ίσως καταφέρουμε να δούμε τη συσκευή από κοντά, ώστε να σας πούμε περισσότερα γι’ αυτήν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles