25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    H Meizu γιγαντώνεται κι άλλο, πουλώντας 1.5 εκατ. συσκευές μέσα σε μόλις ένα μήνα!

    Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στην ραγδαία ανάπτυξη που γνωρίζουν οι εταιρείες που «κατάγονται» από την Κίνα, φανερώνοντας ότι οι κινέζοι κατασκευαστές αρχίζουν πλέον να κυριαρχούν όχι μόνο στην κινεζική, αλλά και στην παγκόσμια αγορά. Η Meizu που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο ποιοτικούς «made in China» κατασκευαστές θεωρείται από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες στον κόσμο και αυτό αποτυπώνεται και στις πωλήσεις της γνωστής εταιρείας.

    Meizu-MX3-official-images-and-specs

    Συγκεκριμένα, η Meizu πούλησε 1.5 εκατομμύρια συσκευές μόνο μέσα στον Ιανουάριο, ενώ  τον Δεκέμβριο, οι πωλήσεις της γνωστής εταιρείας ανήλθαν στις 1 εκατομμύριο συσκευές. Ο CEO της Meizu, Jack Wong, ανακοίνωσε τα παραπάνω στοιχεία στο social site Weibo και φυσικά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Με τις ναυαρχίδες MX4 και MX4 Pro να μαγνητίζουν τους high-end users με τις υψηλού επιπέδου επιδόσεις τους και την πολύ καλή τιμή τους, αλλά και με τα δύο οικονομικά mid-rangers Μ1 Note και Μ1 να συμπληρώνουν λίγες ημέρες που βρίσκονται στην αγορά είναι μαθηματικά βέβαιο ότι οι πωλήσεις της Meizu θα γνωρίσουν περαιτέρω άνοδο. Παρόλο που ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους κινέζους κατασκευαστές είναι σφοδρός, ωστόσο η Meizu δείχνει να στέκεται καλά στα πόδια της. Αναμφίβολα, η σύγκρουση ανάμεσα στην Meizu και στην Xiaοmi παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον και όλοι ενδιαφερόμαστε να δούμε ποια από τις δύο εταιρείες θα καταφέρει να επικρατήσει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles