21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Μέσα στο επόμενο τρίμηνο η αναβάθμιση σε Android KitKat 4.4 για το HTC One

    Το Android KitKat 4.4 ανακοινώθηκε χθες, με την Google να σημειώνει ποια από τα Nexus μοντέλα θα αναβαθμιστούν. Τι γίνεται, όμως, με τις συσκευές των υπόλοιπων κατασκευαστών;

    htc-one

    Ήδη, η HTC, μέσω του Jason Mackenzie, προέδρου της HTC America, σημείωσε ότι το πρώτο κινητό της εταιρείας που θα λάβει την αναβάθμιση είναι το One Google Play Edition μέσα στις ερχόμενες δύο εβδομάδες. Θα ακολουθήσει όμως και το “κανονικό” HTC One, μέσα στις ερχόμενες 90 ημέρες για την Αμερική, κάτι που σημαίνει ότι ίσως στην Ευρώπη το update έρθει ακόμη και νωρίτερα. Η ενημέρωση του KitKat θα ενσωματωθεί μέσα στην υπάρχουσα έκδοση του Sense UI 5.5, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά που θα περιλαμβάνει.

    Επιπλέον, ο Mackenzie σημείωσε πως η HTC εργάζεται πάνω στο rollout του update και σε άλλες συσκευές της, όπως τα HTC One Max και mini, με περισσότερες πληροφορίες να γίνουν γνωστές σε νέες ανακοινώσεις στο κοντινό μέλλον.

    Ωραία τα νέα για τους κατόχους της “ναυαρχίδας” της HTC και πλέον περιμένουμε τις ανακοινώσεις περισσότερων κατασκευαστών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles