16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Μέσα στο καλοκαίρι το Counter-Strike 2

    Μετά από τις φήμες του τελευταίου διαστήματος, η Valve επιτέλους ανακοίνωσε ότι το Counter-Strike 2 θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι του 2023. Αυτό που μπορούν να περιμένουν οι παίκτες είναι σημαντικές αναβαθμίσεις όσο στους μηχανισμούς όσο και στο περιεχόμενο, αφού η εταιρεία υποσχέθηκε μια μοναδική εμπειρία. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε μάλιστα και από 3 videos του Counter-Strike 2, τα οποία αποκαλύπτουν φρέσκιες εκδόσεις σε χάρτες, αλλαγές στα physics των smoke grenades και sub-tick ενημερώσεις για κάθε κίνηση του παίκτη.

    Το επόμενο Counter-Strike έρχεται με νέα μηχανή γραφικών Source 2 engine. Σύμφωνα με τη Valve, «πρόκειται για το μεγαλύτερο τεχνικό άλμα στην ιστορία του Counter-Strike, εξασφαλίζοντας νέα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις για τα επόμενα χρόνια».

    Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε τα videos που αποκαλύπτουν τους αναβαθμισμένους και αναθεωρημένους χάρτες, τις χειροβομβίδες καπνού, τους ανανεωμένους servers με το επανασχεδιασμένο σύστημα tick-rate και τα βελτιωμένα οπτικά εφέ.

    Δείτε τα videos:

    Διαβάστε επίσης: Το Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του Marvel’s Spider Man 2 (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles