19.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Το Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του Marvel’s Spider Man 2

    Η Insomniac Games έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο παιχνίδια Spider-Man αποκλειστικά για το PlayStation τα τελευταία πέντε χρόνια. Στο πρώτο πρωταγωνίστησε ο Πίτερ Πάρκερ το 2018 και ακολούθησε το spin-off του Miles Morales, παράλληλα με την κυκλοφορία του PS5, το 2020. Τώρα, αναμένεται το Spider-Man 2 της Marvel, το οποίο πλέον γνωρίζουμε περίπου πότε θα κυκλοφορήσει, καθώς ο Tony Todd – ο ηθοποιός που θα παίξει το Venom στο επερχόμενο game- έδωσε μερικές πληροφορίες.

    Το πολυαναμενόμενο sequel ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2021. Σύμφωνα με ένα πρόσφατο tweet από τον ηθοποιό, το παιχνίδι PS5 «φαίνεται ότι» θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Σεπτέμβριο με τη μαζική προώθησή του να ξεκινά τον Αύγουστο.

    Αυτά τα νέα είναι συναρπαστικά για πολλούς, δεδομένου ότι ο Σεπτέμβριος απέχει μόλις έξι μήνες, οπότε μπορεί να μην αργήσει η στιγμή που το Spider-Man 2 θα είναι στα χέρια των gamers. Προτού συμβεί όμως αυτό, οι fans θα πρέπει να περιμένουν καρτερικά για την επίσημη ημερομηνία, το νέο trailer αλλά και τις λεπτομέρειες για τον τίτλο του PS5.

    Διαβάστε επίσης:

    Star Wars Jedi: Survivor: Γνώριμα πρόσωπα επιστρέφουν στο νέο story trailer

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles