21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Μετ’ εμποδίων η απόκτηση των iPhone 14 Pro και Pro Max

    Μπορεί τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max να βγήκαν πρόσφατα στην αγορά, όμως ήδη παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις. Οι ενδιαφερόμενοι, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, αφού, σε αρκετά καταστήματα, οι εν λόγω συσκευές είναι διαθέσιμες μόνο κατόπιν παραγγελίας.

    Στο συγκεκριμένο πρόβλημα αναφέρθηκε και η Apple, μέσα από επίσημη ανακοίνωση. Η εταιρεία εξηγεί ότι διαθέτει λιγότερες συσκευές από ότι υπολόγιζε, αφού το εργοστάσιο στην Κίνα κατέβασε ρολά, εξαιτίας των αυστηρών μέτρων της χώρας για την πανδημία.

    “Περιοριστικά μέτρα για την Covid 19 έχουν επηρεάσει προσωρινά τις κύριες εγκαταστάσεις συναρμολόγησης των iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max που βρίσκονται στο Zhengzhou της Κίνας. Οι εγκαταστάσεις λειτουργούν προς το παρόν με σημαντικά μειωμένη δυναμικότητα”, αναφέρει η Apple στην ανακοίνωση. Συνεχίζοντας σημειώνει “πλέον αναμένουμε λιγότερα τεμάχια iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max από ό,τι περιμέναμε προηγουμένως. Δυστυχώς, οι πελάτες μας θα βιώσουν μεγαλύτερους χρόνους αναμονής.

    Διαβάστε επίσης:

    iPhone 14 με ενσωματωμένο Rolex λάνσαρε η Caviar

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles