20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Metal Gear Solid 5 θα έχει ήρωα τον Snake και stealth gameplay

    Τελικά το Metal Gear Rising Revengeance, το οποίο παρουσιάστηκε αναλυτικά στην E3, φαίνεται πως δεν θα είναι επίσημο τμήμα της σειράς, αλλά απλά ένα spin-off. Το παιχνίδι δεν θα έχει ως ήρωα τον γνωστό Snake, αλλά τον Raiden, ενώ το gameplay του θα είναι παρόμοιο με αυτό του Ninja Gaiden, όπως πολύ εύστοχα σχολίασε ένας αναγνώστης μας στο Facebook.

    Ο δημιουργός της σειράς, ο Hideo Kojima, επιβεβαίωσε στο IG Managize ότι το Metal Gear Solid 5 δεν θα είναι το Revengeance, αλλά ένας διαφορετικός τίτλος. Θα έχει ως πρωταγωνιστή τον γνωστό Solid Snake, και θα παραμείνει πιστό στην παραδοσιακή stealth shooter προσέγγιση της σειράς. Το MGS 5 θα χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών Fox, που έχει αναπτύξει η Kojima Productions, θυγατρική της Konami.

    Ο ίδιος ο Kojima παραδέχτηκε ότι εμπνεύστηκε από το τελευταίο Deus Ex, ώστε να ενσωματώσει περισσότερες επιλογές διαλόγου και αλληλεπίδρασης με τους χαρακτήρες του MGS 5. Επίσης θα ενισχύσει το στοιχείο του stealth, προσφέροντας περισσότερες αποστολές διείσδυσης. Παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε την υπόνοια στο τέλος του MGS 4 ότι ο Snake πεθαίνει, και έτσι αποφάσισε να τον επαναφέρει. Ελπίζουμε μόνο να μην καταντήσει στο τέλος, όπως στο παρακάτω κόμικ!

    Πηγή : GameSpot

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles