18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Microsoft: Στο GeForce Now τα παιχνίδια του Xbox

    Σε ακόμα μία δεκαετή συμφωνία -με τη NVIDIA αυτή τη φορά- κατέληξε η Microsoft, η οποία δεσμεύτηκε να φέρει τα παιχνίδια του Xbox στην υπηρεσία streaming GeForce Now. O πρόεδρος της εταιρείας Brad Smith προχώρησε στην εν λόγω ανακοίνωση στο πλαίσιο press conference στις Βρυξέλλες, στο οποίο παρευρέθηκαν ο CEO της Sony Interactive Entertainment Jim Ryan, o επικεφαλής της Activision Blizzard Bobby Kotick και άλλες σημαντικές προσωπικότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


    Ο Smith ανέφερε ότι αν η εξαγορά της Activision Blizzard ολοκληρωθεί, παιχνίδια σαν το Call of Duty θα είναι διαθέσιμα στο GeForce Now. Σημειώνεται ότι η είδηση αυτή έγινε γνωστή λίγο μετά την ανακοίνωση ανάλογης συμφωνία με τη Nintendo, η οποία φέρνει στο Switch τους τίτλους της Activision Blizzard. Οι χρήστες θα χρειαστεί να αγοράσουν τα παιχνίδια από το Xbox PC, Steam ή το Epic Games stores, προκειμένου να τα παίξουν στο GeForce Now. Δεν είναι ακόμη γνωστό το πότε τα παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα στην υπηρεσία, η οποία μετρά πάνω από 25 εκατ. χρήστες. Παρόλα αυτά, η NVIDIA μαζί με τη Microsoft θα πιάσουν άμεσα… δουλειά για να γίνει αυτό πραγματικότητα.

    Διαβάστε επίσης:

    Τέλος εποχής! Το αρχικό Angry Birds «αφαιρείται» από το Play Store στις 23 Φεβρουαρίου!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles