12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Microsoft Surface Hub. Ένα επαγγελματικό πολυεργαλείο που συναρπάζει!

    Αναμφίβολα, στην παρουσίαση των Windows 10, το ενδιαφέρον περιστράφηκε κυρίως γύρω από τα νέα features, την προσθήκη της Cortana στην desktop version του γνωστού OS, τη φιλοσοφία των Universal Apps, στον Spartan browser και φυσικά στο HoloLens headset. Ωστόσο, υπήρξε και μία hardware πρόταση από την πλευρά της Microsoft, η οποία αναγκαστικά πέρασε στα ψιλά… Ο λόγος για το Microsoft Surface Hub, ένα interactive all-in-one display, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει το απόλυτο εργαλείο για επαγγελματική χρήση.

    Surface Hub_2

    Το Surface Hub ουσιαστικά πρόκειται για ένα τεραστίων διαστάσεων display, που περισσότερο μοιάζει με ένα All-in-one PC. Το κτήνος των 84 ιντσών που παρέχει ανάλυση 4Κ είναι ουσιαστικά ένα touch-screen smart display, το οποίο είναι φορτωμένο με διαφορετικούς sensors, ηχεία, Wi-Fi συνδεσιμότητα, NFC λειτουργίες, μικρόφωνα και πολλά άλλα high-tech καλούδια. Το Surface Hub βέβαια δεν είναι ένα computer gadget, το οποίο μπορεί να κοσμεί το σαλόνι ενός σπιτιού, αλλά είναι προορισμένο για να “στολίσει” τα meeting rooms μεγάλων εταιρειών. Στο εν λόγω τεραστίων διαστάσεων display, οι χρήστες του μπορούν να σχεδιάσουν πάνω στην επιφάνεια του ή να πραγματοποιήσουν εντυπωσιακές παρουσιάσεις και Skype conference calls. Μάλιστα, στόχος της Microsoft είναι να αναπτύξει για το Surface Hub, μία σειρά από εφαρμογές οι οποίες θα συνεργάζονται με άψογο τρόπο με τα Windows 10.

    Surface Hub_1

    H Microsoft δεν ανακοίνωσε πότε θα ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του συγκεκριμένου project, ούτε ποια θα είναι η τιμή του (η οποία το πιθανότερο είναι να ανέρχεται σε… πενταψήφιο νούμερο). Παρόλα αυτά, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό gadget υψηλής τεχνολογίας που περισσότερα για τη λειτουργία και τις δυνατότητες του μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί…

    http://youtu.be/FRLDRQePY1o

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles