18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft: Θα διαθέσουμε ένα Surface Pro 5 μόνο όταν θα μπορέσει να φέρει σημαντικές αλλαγές

    Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του Surface Laptop με μια νέα έκδοση των Windows 10, η Microsoft έκλεισε “ραντεβού” με τους οπαδούς της σε ένα νέο event στη Σαγκάη, στις 23 Μαΐου. Σε αυτό οι έως τώρα φήμες ήθελαν τη Microsoft να αποκαλύπτει το Surface Pro 5 laptop, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι κάτι τέτοιο δε θα πραγματοποιηθεί.

    microsoft-event-may-23-surface-pro-5

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNET, ο επικεφαλής του τμήματος Surface Computing, Panos Panay, υπονόησε ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο από μερικές ημέρες για να δούμε μια αναβαθμισμένη έκδοση. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν οι άνθρωποι δεν επιθυμούν να αγοράσουν ένα Pro 4, είμαι εντάξει με αυτό», ανέφερε ερωτώμενος αν θα πρέπει οι χρήστες να αγοράσουν το Pro 4 ή όχι. Και συμπληρώνει: «Αυτό για το οποίο είμαι απόλυτα βέβαιος είναι ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν ένα Pro 4 έχουν ένα προϊόν που θα παραμείνει ανταγωνιστικό για πέντε χρόνια».

    Το CNET συνέχισε ρωτώντας τον: «Θα υπάρξουν κάποιες αναβαθμίσεις»; Απάντησε: «Όταν θα έχουν νόημα οι αλλαγές και θα είναι η σωστή στιμή, τότε θα τις προσφέρουμε στην αγορά. Μια σημαντική αλλαγή δεν είναι απαραίτητα μια hardware αλλαγή, για την οποία πολλοί άνθρωποι προσδοκούν. Εργαζόμαστε πάνω σε κάτι που θα φέρει σημαντικές αλλαγές σε ολόκληρη τη σειρά».

    Τα σχόλια αυτά, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η Microsoft δε σκοπεύει να ανακοινώσει ένα Surface Pro 5 ή αν όντως το κάνει θα έχει διαφορετική ονομασία. Επομένως τι πρόκειται να παρουσιάσει η εταιρεία σε μερικές εβδομάδες; Θα είναι κάτι στο χώρο της επαυξημένης / εικονικής πραγματικότητας, θα είναι το Surface Phone; Ή κάτι εντελώς διαφορετικό, όπως ένας Cortana-based ανταγωνιστής του Amazon Echo; Θα μάθουμε σε λίγες ημέρες!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles