24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Microsoft WiFi. Η νέα υπηρεσία που θέλει να προσφέρει Wi-Fi… παντού!

    Το γεγονός είναι ότι στο Redmond ετοιμάζουν νέα υπηρεσία που ονομάζεται Microsoft WiFi και η σελίδα www.microsoftwifi.com το αποδεικνύει.

    Αυτή τη στιγμή έχει απλά ένα “coming soon”, ένας χρήστης του twitter ωστόσο, που την είχε εντοπίσει πριν αλλάξει, σημειώνει ότι είχε το ακόλουθο γραφικό.

    microsoft_wifi

    Το Microsoft WiFi θα λειτουργεί ως ένα cross platform app που θα προσφέρει “δωρεάν” Wi-Fi σε χρήστες σε όλο τον κόσμο. Θα μπορεί να συνεργάζεται με λειτουργικά όπως τα Windows, Windows Phone, OS X, iOS και Android μέσω εφαρμογών, ενώ το Wi-Fi θα προσφέρεται με τη συνεργασία αρκετών hotspot providers έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν Internet όπου και αν βρίσκονται.

    Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι ετοιμάζει την υπηρεσία χωρίς να δώσει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες, φαίνεται ωστόσο πως σε πρώτη φάση αυτή δε θα είναι ακριβώς… δωρεάν. Συγκεκριμένα, θα παρέχεται σε χρήστες που είναι συνδρομητές της υπηρεσίας Skype Wi-Fi, σε όσους εργάζονται σε οργανισμούς που χρησιμοποιούν το Microsoft Office 365 for Enterprise καθώς και σε όσους λάβουν μία ειδική WiFi προσφορά από τη Microsoft.

    Για να δούμε πότε θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση…

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles