21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Milla Jovovich θα επιστρέψει με το Resident Evil-The Final Chapter

    Μόνο αμελητέο δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το ρεκόρ που έχει σημειώσει το Resident Evil. Πρόκειται για το βασισμένο σε video game franchise με τα μεγαλύτερα έσοδα στην ιστορία του κινηματογράφου. Για την ακρίβεια μιλάμε για πάνω από 915 εκατομμύρια δολάρια έσοδα παγκοσμίως, ένα πραγματικά τρομερό επίτευγμα. Το Resident Evil: The Final Chapter υποτίθεται πως θα είναι το έκτο και τελευταίο φιλμ, αυτό που θα βάλει ένα τέλος στην ιστορία, ωστόσο μην ξαφνιαστείτε εάν ακολουθήσει ακόμα ένα στο μέλλον ή κάποιο spin-off. Το παραπάνω νούμερο δεν είναι παίξε γέλασε για τους “λογιστές” του Hollywood που δεν ξεχνάνε ποτέ τόσα πολλά μηδενικά.
    Όπως και να ‘χει πάντως η Milla Jovovich θα επιστρέψει στο ρόλο που την έκανε διάσημη και ζάμπλουτη, με τον άντρα της, Paul W.S. Anderson να σκηνοθετεί για μία ακόμη φορά (θα το έχει κάνει συνολικά στα 4 από τα 6 φιλμ). 

    Resident Evil Afterlife

    Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Αύγουστο, με την Jovovich να δηλώνει υπερήφανη για τον εαυτό της από το γεγονός πως δεν πήρε πολλά κιλά όπως έγινε στην πρώτη γέννα της. Η διάσημη και πανέμορφη ηθοποιός απέκτησε πρόσφατα το δεύτερο παιδί της μαζί με τον Anderson και όπως είπε θα είναι στα γυρίσματα και συγχρόνως θα μεγαλώνει το νεογέννητο.
    Οι κάμερες της παραγωγής θα στηθούν στο Κέιπ Τάουν στη Νότιο Αφρική με την κυκλοφορία της ταινίας να έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 2 Σεπτεμβρίου 2016. Ο Anderson εκτός από την σκηνοθεσία θα αναλάβει και το σενάριο ενώ ο Wentworth Miller θα επιστρέψει και θα επαναλάβει το ρόλο του Chris Redfield του Resident Evil: Afterlife του 2010.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles