16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Miracle Machine. Το gadget που μετατρέπει το νερό σε… κρασί

    Δεν είναι… θαύμα του Ιησού προφανώς, αλλά κάνει αυτό που υπόσχεται, μετατρέπει δηλαδή (κατά κάποιο τρόπο) το νερό σε… κρασί. Το Miracle Machine του Kevin Boyer, ενός διεθνώς αναγνωρισμένου σομελιέ και του Philip James, CEO του Lot 18 wine club, αποτελεί μία συσκευή για την… κουζίνα σας, που χρησιμοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία για να μετατρέψει το νερό σε κρασί (με τη βοήθεια προφανώς από μερικά βασικά συμπυκνώματα σταφυλιού, καθώς μην περιμένετε το… θαύμα να γίνει από μόνο του).

    The-Miracle-Machine

    Σε τρεις μόλις μέρες, μπορείτε να φτιάξετε με τη βοήθεια του Miracle Machine το δικό σας “σπιτικό” κρασί, ακολουθώντας διάφορες συνταγές και παρακολουθώντας την εξέλιξη της διαδικασίας μέσω ειδικής iPhone εφαρμογής.

    Το Miracle Machine σύντομα θα επιδιώξει τη χρηματοδότηση του project του από το Kickstarter, όπως διαβάζουμε στο site των δημιουργών του, ώστε να εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται για την παραγωγή των συσκευών.

    Δείτε, προς το παρόν, το παρακάτω video, για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς λειτουργεί το “θαύμα” της μετατροπής…

    The Miracle Machine from The Miracle Machine on Vimeo.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles