18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Mission: Impossible 7 trailer: Αντιμέτωπος με το θάνατο ΞΑΝΑ ο Tom Cruise

    Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Tom Cruise μονοπώλησε το ενδιαφέρον με το sequel του Top Gun. Αυτό τον Ιούλιο θα αντιμετωπίσει ξανά το… θάνατο με το Mission: Impossible — Dead Reckoning Part 1. Το trailer της ταινίας κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες και μας παρουσιάζει τους Cruise, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames και Vanessa Kirby, οι οποίοι επιστρέφουν στις αίθουσες στις 12 Ιουλίου.

    Αυτό το trailer δεν αποκαλύπτει πολλά για την πλοκή, όμως είναι γεμάτο… ακροβατικά, αφού ο Tom Cruise πέφτε και πηδά από βράχους, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, ο Ίθαν Χαντ και το πλήρωμα του ΔΝΤ είναι επιφορτισμένοι με τον «εντοπισμό ενός τρομακτικού νέου όπλου που απειλεί όλη την ανθρωπότητα πριν πέσει σε λάθος χέρια».

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

     

    Το Mission: Impossible — Dead Reckoning αναμένεται να είναι το μεγάλο finale της σειράς, τουλάχιστον όσον αφορά την εκδοχή του Tom Cruise. Το τέλος θα έρθει σε 2 μέρη με το Dead Reckoning Part 2 να βγαίνει στις αίθουσες το 2024. Σκηνοθέτης και των 2 ταινιών είναι ο Christopher McQuarrie, ο οποίος έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Erik Jendresen (Band of Brothers).

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το Fast X (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles