16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    MLS Space S 4G: Δοκιμάσαμε το tablet με το premium design και τη 4G συνδεσιμότητα

    Τα tablets της MLS παραμένουν μια “σταθερή” αξία στην αγορά, ειδικά όσον αφορά τιμές έως τα €200, αφού προσφέρουν υψηλό value for money, σε συνδυασμό και με την προσωπική βοηθό MAIC που ενσωματώνουν. Το MLS Space S 4G είναι μια, τέτοια, επιλογή αλλά με επιπλέον χαρακτηριστικό τη 4G συνδεσιμότητα, ιδανική για όσους θέλουν να χρησιμοποιούν το tablet τους όπου κι αν βρίσκονται, διαρκώς “online”, χωρίς να ψάχνουν απεγνωσμένα για το κοντινότερο Wi-Fi ή κάνοντας το κινητό τους, hotspot. Πάμε να το δούμε!

    MLS Space S 4G2

    Το Space S 4G διαθέτει οθόνη 10,1″ και μια στιβαρή, μεταλλική κατασκευή με ασημί χρώμα, ωραίο φινίρισμα στο αλουμινιένιο case του και μικρές, πλαστικές λεπτομέρειες μαύρου χρώματος. Στο πάνω μέρος του βρίσκεται μια USB Type-C θύρα, στη δεξιά πλευρά το audio jack μαζί με τα πλήκτρα ελέγχου και στο κάτω μέρος δύο ηχεία που προσφέρουν ισχυρό και καθαρό ήχο. Η συσκευή έχει πάχος 8,6mm και παρά το μέγεθός της, δεν είναι υπερβολικά βαριά, έτσι μπορείτε να την κρατάτε στα χέρια σας ξεκούραστα.
    Η οθόνη είναι IPS με ανάλυση HD (1280×720 pixels, 16:9 aspect ratio) και προσφέρει αποδεκτά επίπεδα φωτεινότητας και ευκρίνειας στο φως της μέρας, ενώ τις επιδόσεις αναλαμβάνει το Helio P22 chipset με τους οκτώ πυρήνες του, συνδυαζόμενο με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου. Ευτυχώς, ο τελευταίος επεκτείνεται μέσω microSD κάρτας έως 64GB επιπλέον, ώστε να χωρέσει αρκετές ταινίες, βίντεο, φωτογραφίες, μουσική, games κ.λπ. Το λειτουργικό είναι το Android 9.0 Pie σε μια σχετικά “pure” μορφή, με λίγα MLS apps προεγκατεστημένα και την πλατφόρμα MAIC να κλέβει την παράσταση, όντας το μεγάλο “όπλο” της εταιρείας εδώ και αρκετό καιρό. Το τι μπορείτε να κάνετε με αυτήν, το γνωρίζετε, άλλωστε, αφού είναι η μόνη ψηφιακή βοηθός αυτή τη στιγμή με “γνώση” της ελληνικής γλώσσας!

    MLS Space S 4G

    Από πλευράς συνδεσιμότητας έχουμε Wi-Fi 2.4G, Bluetooth 4.0, FM Radio και φυσικά 4G/LTE μέσω της κάρτας SIM που δέχεται το tablet, το audio jack και την USB Type-C θύρα. Στο πίσω μέρος του υπάρχει μια 8MP κάμερα με dual-tone flash ενώ η selfie κάμερα έχει αισθητήρα 5MP. Όσο για την αυτονομία του, βασίζεται στη μπαταρία των 5.000mAh και θα σας καλύψει κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ για τις… οριακές περιπτώσεις, υπάρχει και ο φορτιστής των 10 Wattsστη συσκευασία.

    To MLS Space S 4G είναι διαθέσιμο στα καταστήματα τεχνολογίας έναντι €169,90.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles