18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Μοιράσου τα παιχνίδια σου στο Steam χάρη στη νέα του υπηρεσία!

    Το είχαμε δει στο gameslife στα χαρτιά αρχεία του Steam παλιότερα. Ο δανεισμός της βιβλιοθήκης του Steam μεταξύ των χρηστών είναι πλέον γεγονός. Επιτέλους μετά από όλα αυτά τα χρόνια θα μπορείς να μοιράζεσαι και τις ψηφιακές κόπιες των παιχνιδιών σου στο Steam. Το Steam Family Sharing σου δίνει τη δυνατότητα να εξουσιοδοτήσεις έναν υπολογιστή και να δανείσεις τη βιβλιοθήκη σου στον χρήστη που κάθεται στο μηχάνημα αυτό. Μάλιστα η πρόοδος που έχεις κάνει στα παιχνίδια δεν θα επηρεάζεται, αφού ο καθένας θα έχει τη δική του.

    steam-family-sharing

    Το Steam Family Sharing λοιπόν δουλεύει κάπως έτσι: Όταν μια συσκευή εξουσιοδοτείται, η βιβλιοθήκη παιχνιδιών του δανειστή γίνεται διαθέσιμη στους χρήστες του μηχανήματος αυτού για να τα κατεβάσουν και να τα παίξουν. Ωστόσο η ταυτόχρονη χρήση μιας βιβλιοθήκης δεν επιτρέπεται. Αυτός που δανείζει μπορεί να μπει ανά πάσα στιγμή στη βιβλιοθήκη του και να παίξει τα παιχνίδια του. Αν αποφασίσει να το κάνει τη στιγμή που ένας φίλος του «δανείζεται» ένα από τα παιχνίδια του (οποιοδήποτε παιχνίδι), τότε ο φίλος του θα έχει ένα περιθώριο μερικών λεπτών να αγοράσει το παιχνίδι ή να το κλείσει.

    Η Valve έδωσε πολλές πληροφορίες ακόμα, όπως και αρκετές ερωταπαντήσεις (FAQ), τα οποία θα βρεις εδώ. Από την επόμενη εβδομάδα η υπηρεσία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της σε beta μορφή και μάλιστα περιορισμένη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles